Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

16.) - A mosoly mosolyra fakaszt másokat is.

2016. április 27. 21:55 - RiaRia

 

smiley-432563_640.jpgLégy vidám! Mosolyogj még akkor is, mikor úgy érzed, hogy borúsabb napok járnak feléd. A mosolynak hatalmas varázsereje van, mert ha rád mosolyog valaki, te is önkéntelenül elmosolyodsz, és a szívedbe zárod rögtön azokat az érzéseket, amik ilyenkor eltöltenek. Régóta vagyok beteg, de annak örülök, hogy mindig azt mondták rám, - "milyen mosolygós arcod van." - Közben nem sejtették, hogy belül éppen hadakozok a szorongás és félelem érzésével. Hogyan lehet mégis ilyenkor is megőrizni a vidám természetünket? Egyrészt én alapvetően mindig vidám természetű voltam, másrészt pedig örültem, hogy jókedvű emberek között lehetek, ami nagy kincs. Sosem kezeltek betegként, ezért tudtam megőrizni belül a vidámságot, a derűt, a jókedvet. Nem szabad arra gondolni, hogy betegek vagyunk, mindig a mai napot kell megélnünk teljes valóságában. Akadnak rosszabb napjaink, de sebaj! Gondolj mindig arra, hogy ez a rengeteg smiley segíteni fog neked a mindennapjaidban. Sok szeretettel küldöm neked, válassz kedvedre, és tartsd meg jó szokásodnak, hogy mindig tudj mosolyt csalni embertársaid arcára. Tégy egy próbát! Meg fogsz lepődni, mert a varázserő működik, az emberek visszamosolyognak rád.

Mindig törekedjünk arra, hogy jól ki tudjuk fejezni, mit is érzünk. Sokszor lehet úgy, hogy tévedésből vagy véletlenül olyat mondunk vagy cselekszünk, hogy félreértik a többiek, ezért meg is neheztelhetnek ránk. Az érzelmeink rögtön kiülnek az arcunkra, máris láthatóvá válik, hogyan is érzünk. Ne adjunk lehetőséget a rossz gondolatoknak. Inkább mosolyogjunk, és egy idő múlva érezni fogjuk, hogy átváltozik a környezet körülöttünk. Keresni fogják a társaságunkat, mert látják, hogy mindig jókedvvel beszélgetünk, és örülünk a nap minden percének. Add tovább a jókedvedet másoknak, minden barátodnak gondolatban küldj egy smiley-t, s gondolj rájuk mindig szeretettel. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr298668700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása