Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

23.) - Azzá lehetsz, aki szeretnél lenni.

2016. július 13. 21:14 - RiaRia

 

ferris-wheel-226704_640.jpg

Nem kell sokat gondolkoznod, ha igazán el szeretnéd dönteni, hogyan is éljél ezután. Van rálátásod az eddigi életedre, életviteledre, el tudod dönteni, hogy mi a jó benne és mi az ami rossz. Egyszerűen ki kell küszöbölni a hibáidat, és igyekezni kell, hogy több hibát ne ejtsél ezután. Biztos, hogy nem egy könnyű feladat, de mindenképpen kifizetődő.

Életünk hasonló az óriáskerékhez, hiszen egyszer fent vagyunk a csúcson, egyszer lent a mélyben. Hogy ez ne így legyen, azért neked kell tenned, mégpedig elég sokat és naponta. Törődj többet magaddal. Csak ekkor tudsz megfelelni a téged körülvevő világnak. Azzá lehetsz, aki szeretnél lenni. Élj egyszerűen, gondolkozz ésszerűen, légy nagylelkű a cselekedetekben és a gondolkozásban is, és légy nagyon türelmes, hogy az igazi életcélodat meg tudd valósítani. Űlj fel erre a képzeletbeli óriáskerékre, és gondold végig, vajon hogyan és mi módon tudnád egyszerűsíteni a rád zúduló tennivalók sorát. Te osztod be az idődet, és épp ezért kell, hogy jusson a komoly feladatokra is, de a játékos humoros dolgokra is szánj időt. Egy képzeletbeli utazás jól jön mindig. Átformálja az életünket olykor, tippeket ad, hogy miként is éljük az életünket.

Először ki kell találnod, ki szeretnél lenni, és hogyan szeretnéd mindezt elérni. Ha már van döntésed, jöhet a cselekvés, tenni kell a dolgodat, mégpedig nagyon szorgalmasan, ha eredményt szeretnél elérni. Ha elég kitartó vagy, akkor hamarosan jönnek az eredmények szépen sorban. Ha naponta három órát foglalkozol valamivel, amit szeretsz csinálni (vagy amit meg szeretnél tanulni), tehát gyakorolsz minden áldott nap három órát pl. tíz éven keresztül, akkor elmondhatod, hogy tudod minden csínját-bínját annak a dolognak, amire ezt az időt áldoztad. De minden egyes nap gyakorolni kell napi három órát és pl. egy virtuóz zongorista válhat belőled ez idő alatt. Vagy bármi más, amibe éppen belekezdtél, és végig is csináltad minden napodat. Tehát így akár azzá is válhatsz, aki szeretnél lenni. Dönts idejében, és légy türelmes, hogy az álmaidnak tudj élni ezután.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr778886116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása