Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

28.) - Légy tökéletes!

2016. szeptember 01. 16:02 - RiaRia

nobody-is-perfect-688370_640.jpg

Hát, ez nagyszerű! :) De hogyan is kell ezt megvalósítani? Törekedj arra, hogy minél kiegyensúlyozottabban kezdd el a napodat. Legelőször is, soha ne haragudj meg semmiért. Egyszerűen nem éri meg, sok energiát fogyaszt. Vidámabban ugye mindenki jobban érzi magát.

Senki sem tökéletes! - monja a mondás. De törekedni a tökéletesre mindig jó és élvezetes "munka". Nézz meg egy virágot a maga tökéletességében. Egyszerű, és csodálatos varázsa van. Kövesd a természet rendjét. Ha így teszel, közel jársz a tökéletességhez, mert mi más lehet olyan varázslatos, olyan elbűvölően nagyszerű, mint maga a Természet.

Minél jobban és többet törődsz önmagaddal, annál jobban megismered önmagad, és látni fogod, miből hol hiányzik valami a természetedben. Legyél nagyvonalú, legyél kedves, legyél mindig jókedvű ha süt a nap. De akkor is, ha épp a nyakadba csurog az eső. :) Ettől olyan szép minden körülöttünk. Figyelj meg másokat. Ők vajon hogyan csinálják? Mit tesznek azért, hogy kiemelkedőbbek lehessenek a többieknél? Önmagukat változtatják meg, önmagukon változtatnak, mert tudják, hogy ez az első lépés ahhoz, hogy saját magukkal is jóban legyenek, de mindenki mással is.

Egyszer úgyis meg kell reformálnod az életmódodat. Miért ne kezdenéd épp ma? Törekedj mindenben a legjobbra. A munkádban, a gyermeknevelésben, a segítőkészségben, a jóindulatban, és minden másban is, amiben szeretnéd. Persze, hogy senki sem tökéletes. De csináljunk úgy, mintha azok lennénk, és a vágyaink egyszerre valóra válhatnak majd. Főleg, ha kicsit mi is rásegítünk a magunk módján. Élj meg minden napot a maga valójában, a maga tökéletességében. Este pedig mikor aludni térsz, emlékezz vissza, tudtál-e olyan lenni napközben, amilyen szerettél volna lenni. Ha nem, akkor másnap lehetőséged van változtatni. Mindig előttünk a lehetőség a változtatásra. Csak ismerjük fel, hogy itt az ideje a változásnak.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5411668860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása