Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

32.) - Találj magadnak hobbit.

2016. szeptember 30. 23:51 - RiaRia

linux-161108_640.png

Bizony, mint nyáron a szörfdeszka, vagy az úszósapka, vagy télen a snowboard esetleg, mindenképpen a kezünk ügyében kell, hogy legyen, ha egy kicsit ki szeretnénk kapcsolódni. Ügyeljünk rá, hogy legyen bőven időnk a kedvenc tevékenységünkre, ami elfeledteti a hétköznapok rohanó tempóját. Adjuk át magunkat az élvezeteknek, a könnyed perceket ne akadályozhassa semmi. Senki sem szeret tétlenül unatkozni. Nagyon fárasztó tud lenni ha már több órája nem csinálunk semmit. Törjünk ki az egyhangúságból, találjunk magunkhoz való megfelelő hobbit.

Ha szeretsz utazni, mindenképpen használd ki minden maradék idődet, hogy felfedezhesd a mi kis országunk csodálatos tájait. De ha barkácsolni szeretsz, akkor tedd azt. A lényeg, hogy add át magad az élménynek, annak a csodálatos érzésnek, hogy alkothatsz valamit. Süss, főzz, legyél konyhatündér ha épp ehhez van kedved, de ápolhatod a növényeidet, kertészkedhetsz, vagy csak úgy lógjál a haverokkal a közeli sportpályán.

Nem szabad engednünk, hogy befásuljunk. Ha kell, egy kis szelíd erőszakkal kényszeríteni kell magunkat, hogy kitörjünk a stresszes életünk romboló hatása alól. Dalolj, dúdolj egy dalt, épp azt, ami az eszedbejut, tereld el a figyelmedet, mert szükséged van rá. Fuss a szerelmedhez, csinálj olyat, amit csak nagy ritkán van lehetőséged megtenni. Élvezd, hogy tiéd az idő most, és úgy használhatod ki, ahogyan épp te szeretnéd.

Vedd fel a futócipődet, vagy a bringás nadrágodat, és menj ki a szabadba, fuss vagy kerékpározz kedvedre, addig ameddig az időd engedi. Most a felhőtlen szabadságé a főszerep. Érezd, hogy most tiéd a világ minden perce, soha vissza nem térő alkalmak ezek. Ne hagyd, hogy elszaladjanak a másodpercek, legyen tiéd a legcsodálatosabb nap, olyan, amilyet mindig is álmodtál magadnak.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4611756167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása