Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

33.) - Gyalogolj a városban.

2016. október 01. 00:46 - RiaRia

treking-1532864_640.jpg

Lehet, hogy kemény dió ez a gyaloglás, hiszen sokszor alig van időnk elvégezni a napi dolgainkat. Mégis, áldoznunk kell az időnkből a megfelelő kondíció elérése érdekében. Sétáljunk tudatosan, vegyük fel a legkényelmesebb cipőnket, s induljunk el, és próbáljunk egy bizonyos tempót diktálni magunknak. Itt most egy jobb erőnlét elérése a cél, és az, hogy frenetikus érzésben lehessen részünk. Ha gyalog megyünk, sokszor olyan dolgokat fedezünk fel a városunkban, amit egyébként alig vagy egyáltalán észre sem veszünk.

Irányítsd te az életedet. Légy türelmes önmagadhoz. Vidd magaddal az útra kis hűséges társadat, ott fog lábatlankodni körülötted, de azt hiszem, cseppet sem bánod. Nem leszel egyedül, lesz egy társad, aki mindig csak játszani szeretne veled. Vedd fel a ritmust, és szaladj vele egy kört, hadd érezze, hogy csak te és csak ő vagytok most a világon, senki sem zavarhatja meg az összhangot.

Fedezz fel dolgokat. Milyen szép virágok is nyílnak most éppen. Beszélgess a veled szembejövőkkel, létesíts barátságokat, ismerkedj, mert mikor, ha nem most van itt az idő erre. Észreveszed, hogy egyre több barátod lesz, egyre több emberre számíthatsz, és ez mind azért, mert rászántad az idődet a gyaloglásra. A busz helyett, vagy épp otthon hagytad az autódat, mert ráéreztél arra, hogy van új a nap alatt, fel lehet fedezni új dolgokat, új lehetőségeket.

Ne hagyj kihasználatlanul egyetlen percet sem. Később megtérül a most rááldozott idő. Gyalogolj, fuss vagy kocogj. A lényeg az, hogy mozgasd meg a kezed, a lábad, és tartsd meg ezt a jó szokásodat minél tovább. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr711756253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása