Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

35.) - Törődj magaddal!

2016. október 01. 01:55 - RiaRia

meditation-1000062_640.jpgVan, mikor saját magunkat az utolsó helyre tesszük, mintegy leértékelve önmagunkat. Kell nekünk is a törődés, és ki törődhetne legjobban velünk, mint saját magunk. Próbáltál már igényesen törődni a téged körülvevő dolgokkal, és természetesen saját magaddal? Ha jól csináltad, biztos, hogy valamire nem jutott időd, vagy az igényességből kellett leadnod valamit. Oda kell figyelned önmagadra, kívül-belül rendbe kell szedned magad, de ez még nem elég. A társaidra is hasonlóképpen figyelned kell, hiszen többször is együtt töltitek az időt. Van, mikor a komolyságé kell, hogy legyen a főszerep, de lesz olyan is, mikor gátlások nélkül adhatjuk önmagunkat, mert megtanultunk jól bánni önmagunkkal.

Agyunknak pihenésre van szüksége. Próbáld kitaláni a képen látható szavak jelentését, és gondolkozz el rajtuk. Az agyunk rengeteg információt fogad be. Segítenünk kell a munkáját azzal, hogy időben kapcsolunk ki, időben térünk nyugovóra, és semmilyen káros szenvedélynek nem hódolunk. Az agy érzékeny szervünk. Mindenre rögtön reagál, a másodperc ezredrésze alatt. Meditálj ezen a képen, és fogadd meg, hogy mától jobban törődsz az egészségeddel, főleg magaddal, hogy olajozottan működjön a legféltettebb kincsünk, az agyunk.

Törődj önmagaddal, és százszorosan megtérül a befektetés, az már biztos. - "A viselkedésünket, a magatartásunkat, az értelmünket, a nyelvünket  - mindent az agyunk határoz meg." - óvjuk, vigyázzunk rá, mert csak egészséges ésszel tudjuk leküzdeni a mindennapok problémáit.

Törődj önmagaddal! Törődj embertársaiddal is, hogy minden nap csodás napnak nézhessetek elébe. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6911756309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása