Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Értékelés (2.)

2016. október 12. 05:57 - RiaRia

star-454891_640.jpg

Talán egy új irányt vesz az életem. Legalább is a www.gyogyuljvelem.blog.hu oldal lehet, hogy átalakul. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, és most itt vagyunk a www.motivaciok-megerositesek.blog.hu oldalon, és éppen értékelőt szeretnék tartani magamnak. Lássuk csak. Ha azt nézem, hogy jó irányba megy-e az életem, akkor mindenképpen igent kell, hogy mondjak, hiszen olyan lelkesedéssel írom mindig a bejegyzéseket, hogy öröm nézni. Tudom, vannak olyan dolgok, amiben fejlődnöm kéne, és azon is vagyok, hogy mindez sikerüljön, de ha összegezni szeretném, látható, hogy mostanában igyekszem több bejegyzést írni, motiválni magam, hogy zökkenőmentesebb életet élhessek.

Nem tudom, milyen egy jó blog. Olvastam, és olvasok is jó blogokat, amik engem érdekelnek, és azt látom, hogy a többség fejlődik, igyekszik naprakész információval meglepni az olvasótábort. Ez az én blogom olyan céllal született meg, hogy amíg erőm lesz, írom, és követem a benne megírt tanácsokat. A www.fogyj-le-ha-tudsz.blog.hu egy olyan blog, ami szintén átalakulásra szorul. Remélem, hogy a jövő héttől kezdve új megvilágításban tudok oda is írni bejegyzéseket.

Ha akarom, össze tudom szedni magam. És ez jó hír. Erre kell jobban összpontosítanom, és minőségileg is jobb lesz amit csinálok majd. Egy piros pontot mindenképpen érdemlek, de nem szabad engednem, hogy a betegség rossz irányba terelje főleg ezt az optimista szemléletű blogomat. Kell, hogy legyen egy ilyen írásokat is tartalmazó blogom, és rendszeresen értékelni kell magamat.

Csak akkor tudok fejlődni, ha követni tudom az élet eseményeit. Most sikerült elég korán felkelnem, és ezt tartani is kell minden napra. Jól kell kihasználnom a rendelkezésre álló időmet, hogy hatékonyabb lehessek.

Tarts velem, éljük meg a mindennapokat jókedvvel, szépséggel, kedvességgel, és adjunk bele minden napunkba annyit, amennyi aznapra kitelik tőlünk. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3611797783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása