Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

50.) - Kezdeményezz!

2016. október 19. 06:53 - RiaRia

gears-398454_640.pngKezdj bele a feladataid elvégzésébe. Legyél te az, aki valóra váltja az álmát, légy te az, aki elsőként kezd bele abba, ami talán nem is olyan egyszerű. Ha te tudsz kezdeményezni, nagy előnyhöz juttatod magad, hiszen a saját magad számára formálhatod a világot. Te irányíthatsz, te lehetsz mindenhol az első, és lehet, hogy néha ehhez kell bizony egy kis bátorság is. De sebaj! Bátorság tekintetében jól állunk, ha van kellő önbizalmunk is.

Vannak olyan dolgok az életünkben, amit egyre csak halogatunk, tologatunk magunk előtt. Át kell venni az irányítást a dolgaink felett. Ahhoz, hogy történjen valami, nekünk kell cselekednünk. És jó ha elsőként tesszük ezt, be kell vállalni a kezdeményező szerepét, még ha nem is esik mindig olyan jól.

Tedd rendbe a dolgaidat, s meglátod, egyből helyére kerül minden, zökkenőmentesebben élheted az életed. Nem jó dolog, ha valamit nekünk kellene megcsinálni, de csak várunk, hátha valaki megoldja helyettünk ügyes-bajos dolgainkat. Légy bátor, és légy te a kezdeményező!

Nagyot fordulhat így veled a világ. Tégy egy próbát, s meglátod, hogy más színben fogod látni még a problémáidat is. Először kisebb feladatokon kezdd, majd légy egyre bátrabb, és merj nagyot álmodni, merj kezdeményezni ott, ahol erre szükség van. Persze nem kell mindenkit "lerohanni" a stílusunkkal, de ha tudod és látod, hogy valamit neked kell megtenned, ne legyél gyámoltalan, vedd át a vezető szerepét, és tedd a dolgod.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2511820221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása