Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

57.) - Mindig legyen kellő energiád.

2016. október 28. 03:34 - RiaRia

energy-755834_640.jpg

No, "itt van a kutya elásva", szoktuk mondani, mikor rájövünk, hogy hol is hibáztuk el az életünket talán, vagy ha rájövünk, hogyan is tehetnénk szebbé életünket. Rátaláltunk a probléma gyökerére, és ez nagyon igaz, ha éppen az energiánkról van szó. Mindig legyen kellő energiád. Misem fontosabb ennél. Ha már az energiaszintünk is a mélyponton van, bizony, nem jók a kilátásaink. Mint az összekapcsolt villanyizzóknál, ha egy izzó kiég, megszűnik a fény, és csak ha gondoskodunk a javításról, akkor fog újra világítani. Körülbelül így vagyunk az energiaszintünkkel is. Ha valahol hiba történik a testünkben, lelkünkben, már nem érezzük jól magunkat, valami hiányzik, és ezt nagyon gyorsan pótolni kell.

Mit ér a pillangó a képen, ha nincs virág, ahová leszállhat, nincs meg az a hely, ahol ő jól szokta érezni magát, és a feladatát sem tudja jól elvégezni. Vigyázni kell magunkra, ne kerüljünk hasonló szituációba, ragadjunk meg minden lehetőséget, hogy feltöltsük energiaraktárainkat. És ez a kulcslépés. Meg kell teremtenünk azt a helyzetet, ahol tökéletesen fel tudunk töltekezni, tele leszünk energiával, szárnyalunk a boldogságtól, és mindig mindenre és mindenkire jut az időnkből.

Sok minden haszontalan dologra is pazaroljuk időnként a drága perceinket. Jól gondoljuk meg ilyenkor, hogy megéri-e. Később talán bánni fogjuk, hogy egy kicsit hanyagok voltunk, és már szeretnénk "visszacsinálni" a dolgot. Sosem késő belekezdeni egy jó energiaszint megvalósításába. De ehhez folyamatos gyakorlás szükséges, a napi állandó kontroll önmagunk felett, és akarni is kell, hogy mindezt elérhessük. Ha nem akarjuk mindezt, hamar kiapad a raktárunk, és úgy járunk, mint a képen a pillangó, egy modern, de haszontalan játszmába kerül, igazából semi értelme a létezésének.

Vannak jól bevált trükkök, amik segítenek "helyrepofozni" magunkat. Meg kell találni ezeket a trükköket, és alkalmazni is tudni kell. Aki tele van energiával, csak úgy árad belőle a jókedv, a vidámság, és így bármilyen helyzetbe is kerül, mindig tudja hozni a megfelelő jó formáját, és bármikor számíthatsz rá, tudni fogod, hogy a kellő embert találtad meg a segítséghez.

Légy energikus. De ne energiaitalokkal próbáld mindezt elérni. Számtalan más módszer létezik, keresd, kutasd a lehetőségeket, alkalmazd saját magadra nézve, és élj úgy, hogy minden napod teljes legyen, teli jókedvvel és teli energiával. :)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2311845055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása