Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a pillanat varázsát! :)

2016. november 03. 03:18 - RiaRia

yellow-1258555_640.pngÚj motivációs gondolatok következnek. Ha olvasod a blogot, láthatod, hogy annyi, de annyi lehetőségünk van önmagunk megváltoztatására, hogy kár kihasználatlanul hagyni minden percet. Gyere, kapcsolódj be a további megerősítő mondatokba, és formáljuk együtt a mindennapjainkat. Ragadd meg a lehetőségeket. Ha minden nap egy kicsit is teszünk önmagunk megformálása érdekében, jelentős változást tapasztalunk rövid időn belül.

Lássuk, mit tartogat a következő tizenöt motivációs gondolat:

76.) - Tartsd meg az ünnepeket. 77.) - Gondoskodj szeretteidről. 78.) - Légy őszinte. 79.) - Cselekedj! 80.) - Használd ki a lehetőségeidet. 81.) - Hallgass zenét. 82.) - Fejleszd a memóriádat. 83.) - Légy összhangban a természettel. 84.) - Tartsd meg az ígéreteidet! - 85.) - Kelj fel egy órával korábban. 86.) - Adj hálát azért, amid van. 87.) - Alakíts ki jó szokásokat életedben. 88.) - Mindig kellően pihend ki magad. 89.) - Lépésről lépésre haladj! 90.) - Jó tett helyébe jót várj!

Légy lelkes, légy vidám minden nap, és fogadj meg ezekből a megerősítő mondatokból néhányat. Látni fogod, hogy már kis változtatás is nagymértékben átalakíthatja az életedet. Tedd próbára magad. Figyeld mi történik, ha egy motivációs mondatot teljes valójában megtartod. Meg fogsz lepődni, mert apró változások hozzák meg a kívánt eredményt. Légy ezért nagylelkű önmagaddal is, de másokkal méginkább. Alakíts ki jó szokásokat, és látni fogod, hogy megérte belekezdeni a változtatásba.

Légy jó, a többi nem számít! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7111926583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása