Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

71.) - Segíts magadon!

2016. december 31. 02:23 - RiaRia

support-487515_640.jpg

Segíts magadon, s az Isten is megsegít! - ugye milyen ismerős a mondás, de sokszor nem vesszük figyelembe. Kell néha egy kis győzködés, hogy megcsináljunk valamit, előrébb haladjunk életünkben. Ki tudna legjobban segíteni ha problémád van, mint te saját magad. Te tudod átgondolni, hogy hol hibáztál, mikor mit vétettél, és a nagy káoszból hogyan is tudsz kiszabadulni. De ha ismered az erősségeidet és a gyengéidet is, sokkal könnyebben boldogulsz, hamarabb oldod meg a gondodat.

Van, mikor csak egy kis ötlet hiányzik ahhoz, hogy előrébb tudj haladni, vagy talán aludni kell egyet a nehéznek tűnő feladatra. Másnap már könnyebben, nyugodtabban tudod átgondolni, hogy hol hibáztál, és mi lehet a megoldás. Minden megoldás egy tervezéssel kezdődik, és tervezni nagyon hasznos dolog. Ha csak fejben gondolod át a feladataidat, az már fél siker, és lehet, hogy a pillanatnyi helyzetedhez elég is.

Legyél mindig készenlétben, légy felkészült, hogy magad tudj boldogulni az életben. Majdnem mindig adódik olyan helyzet, amikor nem vagyunk elegendőek mi magunk a feladat nagyságához, ilyenkor ne féljünk segítséget kérni, de az általános mindennapi feladatainkat azért mindig ügyesen megoldjuk.

Sokszor azt hisszük, hogy az élet egy labirintus, és nem tudunk eligazodni rajta. Van persze, mikor a sorsunk kifog rajtunk, de ha kellően átgondolod, hogy mire vagy képes, mit vagy képes bevállalni a cél érdekében, máris segítettél magadon, könnyebben veszed a rád háruló akadályokat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1412085205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása