Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Élj a mának! :))) Ragadd meg a pillanatot! :)))

2017. január 22. 20:44 - RiaRia

carpe-diem-881056_640.jpg

Újra motiváló biztatások következnek, hogy egy jobb, egy boldogabb életet élhessünk. Tarts velem ezen az izgalmas felfedező úton, egyre mélyebbre megyünk az önmegismerésben, és ha mindent jól csinálunk, szebb és érdekesebb életet élhetünk. Minden csak rajtunk múlik.

Folytassuk a motiváló mondatok sorát:

91.) - Rakj mindig rendet magad után. 92.) - Tanulj meditálni. 93.) - Jókedvvel végezd a házimunkát is. 94.) - Törődj a virágaiddal. 95.) Olvass olyat, amit ritkábban szoktál. 96.) - Tágítsd a látóköröd. 97.) - Tartsd a formád! 98.) - Törődj társaiddal. 99.) - Vigyázz magadra! 100.) - Alakítsd ki a saját stílusodat. 101.) - Kövesd a világ történéseit. 102.) - Időben térj nyugovóra. 103.) - Figyeld a szervezeted működését. 104.) - Nézz romantikus filmeket. 105.) - Legyél mindig ott, ahol lenned kell.

Lehet, hogy ismételni fogom magam néha, de ez nem baj, a lényeg, hogy a megerősítéseket olvassuk minél többször, és a magunkévá tudjuk tenni a gyakorlatban is. Ha megteszünk bizonyos dolgokat, amit már régen beterveztünk, egy lépéssel mindig közelebb kerülünk a céljaink eléréséhez.

Gyere, éljük meg a pillanat varázsát, ne engedjük, hogy bármilyen negatív esemény az utunkat állja. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3212146345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása