Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

82.) - Fejleszd a memóriádat.

2017. február 24. 04:23 - RiaRia

elephant-1090834_640.jpg

Én is olyan vagyok sokszor, mint a kis elefánt, mindent elfelejtek. Pedig kell a jó memória a mindennapokban. Ne engedd, hogy az évek kifogjanak rajtad, tegyél azért, hogy az eszed mindenkor a legjobb formában legyen. Van, amit mindjárt elfelejtünk, mert az agyunk szelektál. Ami nem fontos, azt vagy nem jegyzi meg, vagy eltárolja jobb napokra, amikor szükség lehet rá. Kis agytréninggel sokat tehetünk a jó memóriánk érdekében.

Mindig legyél kellően kíváncsi az élet dolgai iránt. Érdekeljen, hogy halad az életünk, milyen változások lettek, és ne feledd, te is tehetsz azért, hogy olyan legyen az életünk, amilyenné szeretnénk varázsolni azt.

Ha jó az eszed, ez nagy kincs lehet az életedben. Nagyban megkönnyíti a gondolkodást, ha egy kicsit fejlesztjük is az agyunkat. Nem szabad beletörődni, ha gyengének érezzük olykor-olykor a memóriánkat. Nem kell a zsebkendőnkre csomót kötni, ha mindennap teszünk azért, hogy jól tudjunk az eszünkbe vésni dolgokat. De tenni nekünk kell érte. Erőfeszítéseket kell tennünk azért, hogy még idősebb korunkban is jól forogjon az eszünk. Nem lehetetlen feladat, de kell részünkről egy kis akarás, ha már felfedeztük a vészjósló jeleket.

Fejleszd mindenkor a memóriádat, hiszen szinte mindig szükség van arra, hogy jól szuperáljon. Ha kell, pihenj, ha kell, vesd be minden erődet, hogy előbbre juss. Egy jól gondozott aggyal nagyon sokra viheti az ember lánya, mert rohanó életet élünk, és szükség van arra, hogy tudjunk jól improvizálni ha kell.

Tedd meg a kellő lépéseket, hogy tiszta fejjel tudj gondolkodni, és egy nagyszerű életet élhess a mindennapokban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8712286521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása