Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

107.) - Belső nyugalom.

2017. július 16. 13:18 - RiaRia

spirituality-2381114_640.jpg

Kicsit spirituális típus vagyok, szeretem az ezoterikus könyveket, szeretek meditálni, igaz, hogy csak úgy a magam módján tudok, de mindig új erőt ad ha egy kicsit félrevonulok a világ zajától néha. Neked is ezt tanácsolom, a mindennapi feszültségünket valamivel oldani kell, mégpedig naponta vagy akár naponta többször is. Keress egy nyugodt helyet, és csak azzal törődj, ami most a legjobban kedvedre van. Ezzel foglalkozz, és ne engedjél be senkit a kis kuckódba legalább fél óráig. Ilyenkor dolgozhatod fel a problémásabb történéseket is, amik gondot okoznak neked a mindennapjaidban.

Mindenkinek szüksége van arra, hogy egy kicsit egyedül legyen. Távol mindenkitől, távol minden ügyes-bajos dolgainktól. Egyéni, hogy ki hogyan tud jól feltöltődni, ezt van, mikor gyakorolnunk kell. Próbálgatással is kitünő eredményeket érhetünk el, de ha megvan a szokásos ritmusunk, akkor nyugodtan hagyatkozhatunk erre. A lényege, hogy teljesen kicserélődjünk, ne a megszokott feszült állapotban legyünk. Erre mindig ügyelnünk kell. Csak akkor leszünk produktívabbak, ha változtatjuk a környezetünket, elmegyünk néha olyan helyekre is, ahová alig szoktunk járni. Ez néha csodákat tesz a bensőnkkel, kivirulunk, és más szemszögből látjuk legközelebb ugyanazt az eseményt.

Le kell tudnunk nyugodni néha, mert a mai modern világunk egy felfokozott tempót diktál, amit sokszor alig tudunk követni. Kell a pihenés, kell egy belső nyugalom, amit sokféleképpen érhetünk el. Nem biztos, hogy mindig a visszavonulás a legjobb stratégia, lehet, hogy kell egy kis pezsgés is az életünkbe, főleg ha kicsit visszahúzódóbbak vagyunk. Ilyenkor épp az tesz majd boldoggá, hogy társaságban vagyunk, kicsit kimozdulunk a komfortzónánkból. Legyünk aktívak, ha arra van szükségünk, vagy passzívak, ha épp azt szeretnénk, hogy egy kicsit nyugodtabbak lehessünk. De az biztos, hogy meg kell teremtenünk magunknak azt a helyet, ahol mindig jól érezzük magunkat, és ahová mindig elvonulhatunk ha túl sok feszültség ér minket. Keresd meg ezt a helyet, és találj rá a belső békére, a belső nyugalomra. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7112667543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása