Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

120.) - Érezd jól magad!

2017. október 01. 19:27 - RiaRia

utah-95032_640.jpg

Ugye úgy általában jó kedved van? Ez természetes is kell, hogy legyen, ha nem vagy beteg, vagy nem bal lábbal keltél fel reggel. Én is sokáig voltam rosszabb hangulatban, mert beteg voltam, de most már azt vallom, hogy a vidám élet kell hogy legyen a lételemünk. Minden nap vidáman ébredek fel, mert tudom, hogy ezernyi meglepetés vár még ma rám.

Már előző este hangolódj rá a vidám életritmusra, tervezd meg hogyan is fogod tölteni majd a következő napodat. Az élet csodás, és minden csodáját ki kell használnunk. Ne zavarjon, hogy épp most esik az eső, vagy fúj a szél, találd meg a neked tetsző életstílust, pattanj fel a bicajodra, és - ha nem is éppen úgy, mint a képen a bringás -, de ugyanolyan lelkesedéssel éld át a pillanat varázsát. Tedd azt mindig, amit a szíved diktál. Sokkal jobb kedved lesz megtenni bármit is, ha szívvel-lélekkel teszed, és a legeslegfontosabb dolog a világon, hogy mindig érezd magad jól. Vannak és lesznek gyengébb napjaink mindig amíg csak élünk, de ez nem szabad, hogy visszatartson bennünket attól, hogy jólérezzük magunkat.

Élvezd amit csinálsz! Ez a biztosíték arra, hogy minden reggel te is vidáman ébredhess fel, hiszen mindennap új és újabb meglepetések várnak rád. Nem csak a hobbinkat tudjuk úgy szeretni, hogy örökkön-örökké azzal foglalkoznánk. Minden percünket meg kell tudnunk édesíteni, mert élni csak így érdemes, teljes szívünket bele kell adni minden napunkba. Még ha fáradtak is vagyunk egy-egy nap után, mindig van aki vár minket, és a vele töltött időt sosem adnánk semmiért.

Menj utadra, és érezd magad jól! Mára ez a nagy harci feladat. Nem kell sem többet, sem kevesebbet tenned, csak érezd jól magad! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512916317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása