Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

128.) - A változatosság gyönyörködtet.

2017. október 21. 02:53 - RiaRia

comparison-1906406_640.jpg

Azt hiszem, nem kell sok összehasonlítás ahhoz, hogy lássuk, mennyivel boldogabban is élhetünk, ha törődünk azzal, mi is vegyen körül minket az életünk során. Ami szürke, egyhangú, sőt, egyenesen visszataszító, annak nem örül a lelkünk. De ha kivirul körülöttünk az élet, mindennap madárcsicsergésre ébredünk, már határtalan jókedvet érzünk, és boldogságban élhetünk minden nap.

Igyekeznünk kell, ha épp bal lábbal keltünk fel. Még az olykor kellemes dolgokat is más színben látjuk, nincs meg a kellő alaphangulatunk a napi teendőnkhöz. Csakis rajtunk múlik, hogyan sikerül egy-egy napunk. Ha mindent úgy intézünk, hogy abból nekünk is és társainknak is csak a vidám és örömteli, csodás események jutnak eszünkbe, nem lesz okunk keseregni, nem lesz okunk bánkódni, csakis a jókedv kapja a fő helyet, és boldogan táncra perdülhetünk, hiszen semmi sem gátolja majd a hangulatunkat.

Láthatod, hogy még a fa is kivirul, megjelennek a pillangók, elüldözik a rosszakarókat, ha mi is segítünk magunkon egy kicsit, és jókedvre hangoljuk magunkat már korán reggel. Vedd körül magad szép dolgokkal, ügyesen éld az életed, mert a nap is arra süt le inkább, aki saját maga is hozzátesz ahhoz, hogy a jókedve határtalan legyen, és a társait is igyekszik örömteli hangulatra ébreszteni.

Térj vissza ehhez a képhez többször, és fogadd meg, hogy a sivár élet helyett inkább élsz egy gyönyörűséges, és boldogságos életet. Változz meg, változtasd meg a környezeted, és meglátod, a siker, a boldogság hamar az utadba szegődik. Élj úgy, hogy minden napodat érdemes legyen végigélned. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7513046416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása