Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

130.) - Őrizd meg a kincseidet.

2017. november 24. 15:41 - RiaRia

fantasy-2702997_640.jpg

Kincseink a szívünkben lakoznak, és ha azt szeretnénk, hogy örökké velünk legyenek, vigyáznunk kell rájuk, őriznünk kell őket míg a világ világ. Ami a legjobban számít a szívünknek, az pénzben nem mérhető, csakis a jóság vezet minket oda, hogy gyarapítsuk a bennünk lévő szeretetet, boldogságunkat, mindennapi jócselekedeteinket. Ha mész az utcán, és figyelsz egy kicsit, figyeled a körülötted lévő emberek arcát, azonnal megláthatod, kinek mikor van épp rossz napja, és ki sugárzik a boldogságtól, ki hogyan kezdte a napját, jól vagy éppen morgósan.

Ha lenne a képzeletedben egy ilyen aranyló csodaváza, mint ami a képen is van, vajon mit kívánnál, ha teljesítené három, vagy épp több kívánságodat? Játssz kicsit a gondolattal! :) Mi a számodra fontos, mit őriznél meg a szívedben, és mit adnál át a többi embernek szívesen? Ne csak játssz a gondolattal, hanem valóban képzeld el, hogyha egy hajó a partra vetne, és lehetőséged lenne kívánni valamit, akkor mi jutna legelőször eszedbe. Sok pénz, vagy hogy sikeres lehess az életedben, vagy boldogság, vagy egészen máson töröd-e a fejed?

Mindenki képzeletében létezik egy ilyen aranyló csodaváza, vagy csodalámpa esetleg, és ha jól élünk, bizony valóra válhatnak a legrejtettebb kívánságaink is. Tegyük a szívünkre a kezünket, és gondoljunk bele, bizony nem mindig élünk úgy, hogy megérdemelnénk azt a sok jót, amivel nap mint nap elhalmoz az életünk. Ma este gondolkodj ezen, és holnaptól igyekezz vigyázni féltve őrzött kincseidre, és gondolj mindig szeretettel a barátaidra, társaidra, mert ők azok, akik körülvesznek és segítik a napjaidat. A barátságokat őrizd mélyen a szívedben, és ha rászorulsz néha segítségre, tudhatod, van a közeledben valaki, aki bármikor kisegít a bajból. Becsüld meg a szeretetét, és óvd a kapcsolataidat, hiszen egyedül nem biztos, hogy boldogulnál. Tegyél mindennap egy kicsit azért, hogy a kincseid a megfelelő helyen legyenek. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1913368977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása