Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

144.) - Mindenkire számíthatsz.

2018. február 08. 06:13 - RiaRia

hands-1947915_640.jpg

Biztos van, mikor elmegy a kedved mindentől, és azt hiszed, hogy már itt a vég, nincs tovább, kész, eddig tartott. Tudnod kell, hogy minden helyzetben számíthatsz valakire, van a közeledben valaki, aki a szívén viseli a sorsodat, és nem mindegy neki, hogy te épp most mit csinálsz. Ha erre gondolsz, és körülnézel a környezetedben, látni fogod, hogy valójában nagyon is sok emberre számíthatsz, csak bíznod kell, és ez a bizalom fog közel vinni a társaidhoz.

Nem örülünk mindennap egyformán, de ez nem ok arra, hogy valamikor is elkedvetlenedjünk, hiszen mindenből van kivezető út, keressük hát meg ezt az utat magunknak. Mindig számíts a legjobbra. El kell tudnod hinni, hogy kék az ég és zöld a fű, és nem fordítva. Csodálatos napok várnak rád mindig, de ehhez te is kellesz egy kicsit. Egy kicsit önmagadat is oda kell tenned, egy kicsit meg kell mozdulnod néha, egy kicsit be kell vállalnod a lehetetlent is. Ha így teszel, a világ veled együtt mozdul, és gyorsan a segítségedre siet.

Elbátortalanodtál vagy elszomorodtál valamiért? Segítő kezek sietnek a megnyugtatásodra, neked csak annyi a dolgod, hogy elfogadd időnként ezt a segítséget, ne akarj mindig mindent egyedül megoldani. Főleg, ha nem vagy a helyzet magaslatán. Döntsd el, hogy kilépsz a rossz cipődből, és új alapokra helyezed az életed, mert a változás mindig előtted áll, érezd, hogy melletted van a társad és együtt könnyebben veszitek az akadályokat.

Megint egy új nap van készülőben, reggel van, és új színt hoz az életünkbe. Kezdd úgy a napodat, hogy tudod, ez a nap egy különleges nap lesz, érezd az emberek szeretetét, a bizalmát, adj bele mindent amire csak képes vagy, hiszen minden nap attól lesz csodálatos, hogy a részesei lehetünk, együtt formálhatjuk olyanná, amilyenné csak szeretnénk. Higgy az erődben, és teremtsd meg a számodra megfelelő helyzetet, nyújtsd ki te is a kezed mások felé, mert nemcsak te szorulsz segítségre, van, aki most épp azt várja, hogy bárcsak lenne valaki, aki épp felkarolná őt. Legyél te az, aki ezt megteszi, meglátod, hogy más érzéssel kezded majd a napodat. Segítettél ott, ahol épp a legnagyobb szükség volt rád.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9113644592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása