Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

148.) - Okozz mindig kellemes meglepetéseket.

2018. február 24. 02:42 - RiaRia

heart-3111760_640.jpg

Nemcsak ünnepekkor tudsz meglepetést szerezni másoknak. Varázsolj! :) Lepd meg szeretteidet, barátaidat, kedvesedet minden időben szeretettel, kedvességgel, bizalommal, jósággal, egy kis humorral, jókedvvel és vidámsággal. Ne félj, egyből észreveszik, hogy pezseg körülötted a levegő, valami mintha hirtelen megváltozna mikor a közeledben vannak. Ők is feldobódnak, élvezik az életet, hiszen visszasugárzik rólad az a sok könnyedség és báj, ami mindig is a te lételemed volt.

Ha ajándékkal szeretnél kedveskedni, vedd elő gyorsan, amit meglepetésnek szántál, csomagold be szépen, díszítsd fel kellőképpen, és várd a megfelelő pillanatot. Érezz rá a helyzet "komolyságára", és csak akkor add át az ajándékodat, mikor úgy érzed, az a tökéletes időzítés és boldogan, örömmel nyújtsd át amit kiválasztottál. De nemcsak konkrét kézzelfogható ajándékot tudsz átadni a társaidnak. Például ha a munkahelyen vagy, és látod, hogy a társad szorult helyzetben van, sok a munkája, ha tudsz segíts neki úgy, hogy korábban mész be aznap a munkahelyre, és te csinálod meg azt a feladatot, amit a társad már nem tudott előző este. Mikor ő megérkezik, csodálkozik egy nagyot, mert nem is sejtette, hogy segítő kezek dolgoztak, amíg ő otthon készülődött dolgozni.

Ha gyermekedet szeretnéd meglepni, hát, nincs is annál nagyobb boldogság, mikor látod, hogyan örül, mikor egy kicsivel hamarabb mész érte az oviba vagy a suliba. Ha épp neked van szülinapod, csinálhatsz olyat, hogy most te vendégeled meg a köszöntőidet, megleped őket akkor, amikor a legkevésbé várják. A meglepetés épp azért az, ami, mert olyankor jön, mikor a legkevésbé számítunk rá, örömöt okoz, belülről jövő jó érzéssel tölt el, és minket is arra ösztönöz, hogy hasonlóképpen cselekedjünk. Fantáziálj! Légy ötletes! Mindig azon gondolkozz, hogyan is szerezhetnél minél több örömöt, kedvességet és boldogságot a körülötted lévőknek. Meglátod, a kedvességed viszonzásra talál, és te is hasonló jó dolgokat fogsz átélni hamarosan. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6813693578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása