Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

157.) - Vigyél színt az életedbe!

2018. március 06. 02:19 - RiaRia

woman-3157462_640.jpg

Nevess, tréfálkozz, légy vidám, szeress, ahogy csak bírsz! Vigyél egy kis lendületet az életedbe! Otthon ülni nem jó, ha tudod, hogy most a társaid épp szórakoznak valahol, te pedig a nagy lustaságodban nem mentél velük. Játssz minden nap, találj ki valamit, ami felpezsdíti a napodat. Akár fiatalabb vagy, akár idősebb, mindig tudsz találni valamit, ami kimozdít a fásultságból, és ezernyi boldogságot hoz neked. Táncolj, dalolj, lépj ki egy kicsit a régebbi stílusodból, és alakíts ki a magad számára boldog pillanatokat. Vagyis, vigyél egy kis színt az életedbe! :)

Nincs kifogás! Nem ér azt mondani, hogy te most fáradt vagy, vagy egy kicsit nem érzed jól magad. A vidámsághoz mindig kell a megfelelő szenvedély, a játékhoz mindig kell egy kis bohókás hangulat. Ahhoz, hogy szeress, mindig át kell érezned a jelen pillanat fontosságát, ahhoz, hogy most épp táncolj, mindig kell egy kis belső hév, ami szárnyakat ad, és magával ragad. Ahhoz, hogy dalra fakadj zuhanyozás közben a fürdőszobában, kell, hogy legyen benned egy kis mókás hangulat, vidámság, jókedv, és még a szomszédok sem veszik zokon, ha kicsit hamisan énekelsz. :)

Szórakozz! Élj olyan életet, hogy később ne kelljen azt mondanod, hogy már megint kimaradtál valamiből. Persze nem kell elvetni a sulykot, de ha teljes szívből átérzed azt, hogy most van ideje a vidámságnak, akkor adj bele mindent, és érezd magad jól. Ha bármikor is akad olyan helyzet, amikor átléphetsz a saját korlátaidon, tedd meg. Lépj ki abból a csúnya komfortzónából időnként. Tegyél meg mindent, hogy pezsegjen körülötted az élet, és meglátod, hogy irigyelni fognak ezért, hiszen úgy élsz, ahogy mindig is szerettél volna élni.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8413718494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása