Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

158.) - Ne dolgozz túl sokáig!

2018. március 12. 02:20 - RiaRia

nature-3193673_640.jpg

Tarts szünetet az életedben. Kell egy kis lazítás néha. Ha dolgozol, akkor is iktass be egy-egy kávészünetet, persze csak ha az időrended engedi. Amikor pedig van lehetőséged, ragadd meg az alkalmat, és piknikezz, old fel a sok stresszes nap érzéseit. Minden nap elegendő időt kellene teremtenünk a kikapcsolódáshoz. És ha tudunk, menjünk ki a természetbe, ahogy azt a kép is ábrázolja. Otthon is megteremthetjük a kellő hangulatot a kikapcsolódáshoz, csak egy kis jó időbeosztás kell hozzá.

Mindenre kell jusson az idődből életedben. De a kellő pihenés talán még annál is fontosabb, hogy mindennap dolgozni menjünk, hiszen csak így tudunk jól teljesíteni. Van, aki még este is azon gondolkozik, hogyan is fogja majd átvészelni a másnapot. Ne dolgozz túl sokáig! Amikor vége a munkaidődnek, ne foglalkozz semmi mással, minthogy hogyan is teremthetnél egy jó kis estét a családodnak. Vagy fogjatok össze, és ha úgy adódik, hogy mindenki ráér, ne restellj szabadságot kivenni, hogy együtt tölthessetek egy vagy két napot a barátokkal, a családdal, a társaiddal.

Kell a lazítás. Kell áldoznunk időt a feltöltekezésre, mert hamar kimerülnek a tartalékaink, ha nem így teszünk. Terítsd meg az asztalt és csapj egy olyan varázslatos hétvégét, hogy jóérzéssel emlékezz majd vissza erre a napra. Keresd meg a hozzád illő embereket egy kis tavaszi kikapcsolódáshoz, hogy jól induljon ez az évszak is. Most lesz is alkalom ehhez, hiszen egy hosszú hétvége vár minket hamarosan. Törekedj arra, hogy ezt a hétvégét már jó előre megtervezd, és élj a kínálkozó lehetőségekkel. Szerencsére programokban mindig bővelkedik ez a hónap is, találj a magad számára megfelelőt. Törj ki a munka néha stresszes világából, és támaszkodj a fantáziádra, csalj egy kis fényt az arcodra, legyél te az, aki a tavaszi zsongásban jól érzi magát. Ne törődj semmi gonddal, az mindig megoldódik talán magától is, inkább élvezd a madarak énekét, élvezd, hogy süt a nap, és van lehetőséged egy kis pihenésre. Találd meg a módját az örömteli kikapcsolódásnak, nyújtózz egy nagyot, és hangolódj rá a természet varázsára. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr813732464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása