Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

160.) - Válts ritmust!

2018. március 13. 04:00 - RiaRia

coffee-3157438_640.jpg

Egy csésze kávé jól jön ma reggelre, hiszen feldob egy kicsit, és jókedvűen kezdheted a napodat. De ha nem iszol kávét, az sem baj, a lényeg, hogy ébredj vidáman és válts egy olyan ritmusra, ami felvidít, kizökkent az éjszaka álmosságából. Jó érzés reggel úgy ébredni, hogy akár a világot is meg tudnánk váltani. De ez nem mindig sikerül, ezért kell tudatosan törekednünk arra, hogy egy olyan formába hozzuk magunkat, amiben remekül érezzük magunkat, és másokra is jó hatással vagyunk.

Válts ritmust! Lassíts vagy épp gyorsíts az életeden, ahogy kedved tartja, és ahogy a szükségét érzed. Nincs szigorú szabály arra nézve, hogyan is kell végigvinned egy napodat. Te döntesz. Dönthetsz úgy, hogy most épp nincs kedved semmihez, és átadod magad a nagy semmittevésnek, persze csak ha van ráérő időd erre. De dönthetsz úgyis, hogy ritmust váltasz, és egy olyan szintre helyezed az életed, ahol nemcsak te érzed jól magad, hanem a körülötted lévő emberek is, jó hatással vagy a világ történéseire.

Dönthetsz úgyis, hogy átadod magad a szerelem érzésének, hiszen ez az évszak épp a szerelmesek találkozásáról szól. Nyílj ki mint egy rózsa, érezd ahogy a szíved dobban, ha megpillantod életed szerelmét, és töltsetek együtt annyi időt, amennyit csak tudtok. De dönthetsz úgy, hogy ezen a hétvégén kitáncolod magad, mert épp erre van szükséged. Nincs rossz döntés, csak rossz kivitelezés. Bárhogy döntesz, a lényeg, hogy hozd magad kellő formába, érezd magad mindig jól, és törekedj arra, hogy sok öröm és vidámság vegyen körül. Élvezd amit csinálsz, élvezd az életed, élvezd, hogy kitörsz az egyhangúság csapdájából. Érezd magad jól.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5713735166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása