Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

164.) - Legyen elég akaraterőd.

2018. március 28. 01:45 - RiaRia

flower-1346598_640.jpg

Az akaraterő és a kitartás kéz a kézben járnak. A "lehet", a "volna" vagy a "kell" lehetséges variációi mind életünk részét képezik. Lehet, hogy egy kis növény, virág épp ki szeretne törni az őt körülvevő kövek közül, hogy megmutassa pompáját. Ha nem lett volna benne elég vágy a felszínretörésre, már régen elfeledett gondolat lenne az, hogy valamikor is megmutassa magát. De kell egy kis igyekezet is, hogy mindez megvalósuljon, és az eredmény tökéletes, a kisvirág kiszabadul az őt béklyóba fogó kőtömeg szorításából.

Ha ezt a pár mondatot, vagy ezt a pár szót ("lehet", "volna", "kell") helyesen alkalmazod, csodákra lehetsz képes. Csak gondolj önmagadra, és arra, hogy mikor "lehetett" volna lehetőséged megvalósítani életed álmát? De ott volt az a fránya "volna" szó, ami mindent felborított. (jó lett volna, de..., mégsem tetted meg). De ha egy kicsit is koncentrálsz arra, hogy meg "kell" tenned bizonyos dolgokat, hogy eredményt érhess el, akkor mindjárt más világításba kerül az egész. Előtérbe kerül az akaraterőd, a kitartásod, és mindennel azon leszel, hogy az álmod meg is tudjon valósulni.

Gondolataiddal befolyásolod, hogy mit teszel meg nap mint nap. Ha a gondolataid helyesek, jó irányba visznek, és helyes döntéseket hozol meg. A helyes döntések helyes úton tartanak, és olyan életet élhetsz, ahol csak kis erőfeszítésedbe kerül, hogy mindig az történjen körülötted, amit te szeretnél. Ha az történik, amit szeretnél, mindig boldogságos hangulatban lehetsz, és úgy irányítod az életed, ahogy épp neked tetszik.

Az akaraterőt minden helyzetben lehet fejleszteni, és ez jó hatással van a lelki fejlődésedre is, hiszen ki ne szeretné, hogy minél könnyebben oldódjanak meg a gondjai.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5013784922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása