Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

166.) - Vedd könnyedén az életet.

2018. április 07. 21:07 - RiaRia

girl-2755877_640.jpg

Ne hidd, hogy aggodalmaskodásoddal meghosszabbíthatnád az életed. Épp ellenkezőleg. Csak ha könnyedén veszed az életed, akkor számíthatsz arra, hogy egy hosszú és boldog élet tulajdonosa leszel. Görcsösen ragaszkodunk néhány gondolatunkhoz, amiktől nem tudunk szabadulni. Meg kell tanulnunk, hogy elfelejtsünk aggasztó helyzeteket, nem szabad krízist teremtenünk a napjainkban. Sokkal inkább a vidámság lehet az, ami kiválthatja azt az életstílust, amit mindig is szerettünk volna magunknak.

Könnyű azt mondani, hogy - vedd könnyedén az életet! - Mindig van olyan eset, ami felfordítja a napjainkat, nem hagy nyugodni, kénytelenek vagyunk vele foglalkozni. De nem kell ennek így lennie. Alakítsunk az életünkön, váltsunk egy könnyed stílusra, olyanra, amiben jól érezzük magunkat. Mindig és mindenhol meg kell tudnunk állni a helyünket. És ezt csak úgy érhetjük el, ha kicsit lazábbra eresztjük a gyeplőt, és megpróbálunk egy kicsit mosolyogni az élet furcsaságain.

Az élet kifürkészhetetlen. Mindig ad tennivalót, mindig ellát minket munkával, mindig kapunk feladatot az életünktől. Ezeket jó ha meg is oldjuk, mert ha hagyjuk összecsoportosulni a dolgainkat, aggasztóan rossz helyzetbe kerülhetünk. Éljünk egy könnyű életet, engedjük, hogy a dolgok néha csak úgy maguktól történjenek meg, ne avatkozzunk bele az élet körforgásába. Ha hagyjuk, hogy néha sodorjon az életünk, ráébredünk, nem is olyan vészesen nehéz együtt élni vele. Kicsit mi irányítunk, kicsit hagyjuk, hogy az életünk vigye tovább a sorsunkat, s máris kiegyenlítődnek a viszonyok.

Ha egy lazább életet tudsz teremteni magadnak, kikerülöd a stresszes napokat, és a humor, a kedvesség, a jókedv mind a szolgáid lehetnek. Együtt pedig olyan csodákra lesztek képesek, hogy élvezet lesz megélned minden napodat. Élj ezért könnyedén, vedd kicsit komolytalanul néha az életedet, ne félj, nem okoz ez semmilyen problémát a napjaidban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4113816924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása