Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

169.) - Legyen egy jó terved.

2018. április 30. 23:14 - RiaRia

document-3268750_640.jpg

Hű, terveket kovácsolni talán az egyik legizgalmasabb feladatunk. Már csak az a kérdés, hogy jók vagyunk-e ebben vagy sem? Tűzzünk ki célokat, tervezzük be a napunkat, tervezzünk be csodálatosabbnál csodálatosabb dolgokat. És amikor a megvalósításon van a hangsúly, akkor szedjük össze minden erőnket, legyen bennünk elég akarat, igyekezet, hogy sikeresek lehessünk.

Honnan tudjuk, hogy jó-e a tervünk vagy sem? Ha minden porcikáddal azt érzed, hogy most mindenáron belevágsz álmaid megvalósításába, életed tervébe és kivitelezésébe, akkor valószínűleg jó úton jársz ahhoz, hogy a lehető legfontosabb tervedet valóra váltsd. Nem mindig tudhatod mi lesz a végkifejlet, de belül azért érzed, hogy ez a mostani a megfelelő pillanat az elkezdéshez. Nem tudod mindig, hogy honnan jön az ihlet, honnan jön az energiád a célod eléréséhez, de azt megérzed, hogy vagy most vagy soha. Most kell cselekedned, különben elszáll minden meglévő erőd, és huss!, volt terved, nincs terved már. Kezdheted elölről az iparkodást.

Legyen egy jó terved. Enélkül nem mindig boldogulsz jól az életedben. Ülj le az asztalodhoz, és addig ne is állj fel, amíg ki nem találtad, mi végre telik majd el a napod, vagy a holnapod. A jó terv készítéséhez bizony megfelelő mennyiségű idő is kell, és egy kis gondolkodás, mikor mit tegyél. Tervezhetsz egyedül, de bevonhatod a társaidat is, akikkel öröm lesz együtt álmodozni, mindenki hozzáteszi a maga ötletét, és közösen megvalósíthatjátok amit célul tűztök ki.

Legyél kezdeményező! Legyél mindig befogadó állapotban, mert a jó tervhez kell a megfelelő hozzáállás, és az, hogy tudd, mire vagy képes, mennyi energiát tudsz befektetni egy jó terv elkészítéséhez. Tervezz szüntelenül, és gondoskodj a megfelelő lelkiállapotról is, hogy a végén te lehess az, aki sikert sikerre halmoz. Élvezd, hogy most csak a te kezedben van az irányítás!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6713881984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása