Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

171.) - Motiváld magad.

2018. május 20. 01:25 - RiaRia

dreams-3405257_640.jpg

Soha ne állj az álmaid útjába! Az álmaid azok, amik éltetnek téged, erőt adnak, új lendületet biztosítanak a mindennapjaidhoz. Ahhoz, hogy az álmaid megvalósulhassanak, legelőször is elég motiváltnak kell lenned. Eszembe jutnak a régi lánykori álmaim. Vajon hogyan is gondolkodtam akkor és hogyan gondolkodom most a régi terveimről, céljaimról, álmaimról? Miket tudtam megvalósítani, és mik azok, amik füstbe mentek, el lettek felejtve, nem törődtem velük eléggé?

Még most is amondó vagyok, hogy motiváljuk magunkat egy nagyszerűbb élet eléréséhez. Ne adjuk fel az álmainkat. Akár le is írhatjuk őket, mert hajlamosak vagyunk elfelejteni, mit is ígértünk meg még valamikor magunknak. Így van ez az újévi célkitűzéseinkkel is. Márciusra már szinte elfelejtjük, hogy milyen lelkesek voltunk még az új esztendő első napján. Szinte meg tudtuk volna váltani a világot, akkora lendület volt bennünk. És mi történt, hogy a céljainkból nem lett semmi? Egyszerűen elfáradtunk, lemondunk a vágyainkról, és feledésbe merültek a szép szavak, amik még büszkén hirdették, hogy - márpedigmostaztánmegmutatomavilágnak!

Szinte minden pillanatban motiváltnak kell lennünk, ha azt szeretnénk, hogy boldoguljunk az életünkben. Ne ígérjünk túl sokat egyszerre, de amit megígértünk, ahhoz ragaszkodjunk kitartóan. Bármi is a szívünk vágya, azt szeretnénk, hogy valóra válhasson, és ezért készek vagyunk cselekedni is. Legalább is így kellene lennie. És aki kitartó, türelmes és szorgalmas, annál ez tényleg működik is. Figyelj arra, mit kívánsz magadnak, és ha egyszer elhatároztál valamit, mutasd meg a világnak, hogy van elég erőd ahhoz, hogy megvalósítsd. Soha ne állj az álmaid útjába!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4313984234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása