Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a napot! Ragadd meg a pillanatot! :)

2019. május 06. 23:57 - RiaRia

seize-the-day-730483_640.jpg

Ha véletlenül ismétléseket találsz, ne haragudj meg érte, igyekszem mindig más motivációs mondatokat írni a bejegyzések címében, de óhatatlanul is előfordulhat, hogy ismétlem magam. Kicsit mindig elhanyagolom ezt az életmódváltó kis blogomat, pedig ha valakire ráfér, akkor rám igencsak rám fér egy kis optimista szemlélet. Szeretnék neked is hasonló pozitív gondolatokat átadni, ezért is indítottam útjára annak idején ezt a blogot. Olvasd szeretettel és légy kritikus nyugodtan, írjál, ha valami nem tetszik, de akkor is, ha tetszik, amit olvasol. Jöjjenek az újabb motiváló gondolatok, igaz, még a régebbiekkel sem végeztünk minddel, de arra is sor fog kerülni:

196.) - Élvezd a kihívásokat! 197.) - Fedezz fel új dolgokat! 198.) - A sérelmeink megbetegíthetnek. 199.) - Ne hibáztass senkit. 200.) - Örülj minden kedves szónak. 201.) - Tápláld a tested. 202.) - Őrizd meg a nyugalmadat! 203.) - A bölcs ember sosem téved. 204.) - Előzd meg a bajt! 205.) - Senki sem tökéletes. 206.) - Vigyél színt az életedbe! 207.) - Ne okozz csalódást másoknak. 208.) - Ha hiányzik valami az életedből, derítsd ki mi az. 209.) - Fölöslegesen ne idegeskedj! 210.) - Holnap is lesz nap.

Ismét 15 motiváló mondat került be a gondolataink közé, töprengj el rajtuk, mert hiszen nem biztos, hogy épp te is úgy gondolod a címbéli mondatokat, mint ahogy azokat kifejtve olvasni fogod. Remélem, hogy nem pártoltál el még tőlem, igyekszem gyakrabban írni, de a betegség mindig visszavet a lendületből. Most épp gyógyulófélben vagyok, remélem, hogy még sok-sok ideig tudom írni ezeket a biztató sorokat. Ma már nem írok több bejegyzést, mert mindjárt éjfél van, de hamarosan találkozunk. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8114811794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása