Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

195.) - Találj rá a saját életritmusodra!

2019. május 17. 09:38 - RiaRia

wizard-1454385_640.png

Mindenkinél egyéni, hogy milyen életstílust követ. Szerencsére nincs egy sablon, amit mindenkire lehetne alkalmazni, mégis néha szeretnénk más bőrébe bújni, mert talán sikeresebbek, jobban boldogulnak az életben, stb. Nem érdemes ezen morfondírozni, inkább ismerjük meg önmagunkat, hogy érezzük mire is van szükségünk és hogyan tudjuk leélni egy napunkat.

Találj rá egy olyan stílusra, ami kedvez a céljaidnak, a terveidnek, amikor is nyugodtan teheted azt, amit szeretnél. Életed részévé teheted mindazt a sok jót és szépet, amivel találkozol naponta. Sok mindent ki lehet találni egy emberről akkor, ha figyeljük milyen a kifejezésmódja, a gondolatvilága, milyenek az érzései, hogyan oldja meg a problémáit, hogyan száll szembe az életében bekövetkező viharokkal. Önmagadat is figyelheted, nemcsak a társadat, hiszen minél jobban megismered hogyan boldogulsz az életedben, annál jobban és zökkenőmentesebben éled majd a napjaidat.

Nézd a képen a varázslót! Ő pillanatok alatt teljesíthetné a kéréseidet (persze csak ha hiszel a varázslásban), de mindez mit sem ér, ha nincsenek saját gondolataid, érzéseid, mert nem tudnál jól boldogulni a napod során, csak egy-egy problémád oldódna meg. Viszont neked arra van szükséged, hogy nap nap után jól tudj teljesíteni a munkádban, otthon családi körben, a barátaid körében. Egy kis huncut varázslás azért sosem árt, használj ki minden olyan lehetőséget, amit az élet eléd hoz. Ez azért is nagyon fontos, mert sokszor elmegyünk a szerencsénk mellett, azután pedig sopánkodunk, hogy miért is vagyunk olyan nagyon boldogtalanok.

Vedd észre a körülötted lévő életet, tanulj, légy kíváncsi a világra amiben élsz, és élvezd, használd is ki a kínálkozó lehetőségeket, alkalmakat. Légy ezért elég éber a mindennapokban!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7614831712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása