Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

210.) - Holnap is lesz nap.

2019. október 28. 02:46 - RiaRia

model-1935010_640.jpg

Ha mindent akarsz és azt most rögtön, jusson eszedbe a címbéli mondat, miszerint holnap is lesz nap, holnap is felkel majd a nap, és holnap is lesznek új terveid, amik megvalósulásra vágynak.

És ha holnap újból felkel majd a nap, ezernyi ötlet vár rád, ezernyi álmod lesz kibontakozóban, neked csak annyi dolgod lesz, hogy mindenre találj időt. Sajnos mindig az idő az, amiben szűkében vagyunk, ha az álmainkat szeretnénk megvalósítani. De semmi gond, ha jó szervező típus vagy, mindig fogsz találni időt arra, ami a legfontosabb neked, ami a szíved mélyén titokban rejtőzik. 

Most még éjjel van, engem sokszor ébren talál a jó öreg Hold és a csillagok, én ilyenkor szoktam terveket kovácsolni a jövőt illetően. Már újabb ösztönző mondatokat fogok neked írni hamarosan, amiket ha elolvasol, talán téged is megfog bennük egy-egy szó vagy mondat, amit jó ha megszívlelsz. Igyál meg te is egy kávét vagy teát velem és gondolkodjunk együtt egy kicsit ezen az éjszakán. 

A holnap sokszor nehezen jön el, alig bírjuk kivárni. Máskor meg itt van a nyakunkon, amikor alig szeretnénk vele találkozni. De az időt nem lehet megállítani, ezért jó ha barátságot kötünk vele. Siettethetjük egy kicsit, de az idő halad az ő tempójában, és jó ha figyelünk rá néha egy kicsit. Amit ma meg tudsz tenni, azt tedd meg, mert lehet, hogy holnap már bánni fogod, hogy nem ügyeltél a dolgaidra rendesen. De ha véletlenül mégsem sikerül mindent megvalósítanod, akkor jusson eszedbe, hogy holnap is felkel majd a nap újból, és ezernyi álmod lesz kibontakozóban. Legyél ezért türelmes, ha nagyon nagy időzavarba kerülnél, hiszen ha alszol egyet a gondjaidra, lehet, hogy már más megvilágításban látod másnap őket. Holnap is lesz nap és holnap is ugyanolyan szépen fog le sütni rád a nap, mint ma. Gondolkodj úgy, hogy ha reggel indulnod kell majd valahová, a szívedben mindig legyen hely az új számára és keress időt a befogadására. Legyen minden napod olyan csodás, amilyennek szeretnéd látni! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7115267716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása