Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

215.) - Tanulj meg valamit, amit nagyon szeretnél.

2019. december 18. 02:50 - RiaRia

learning-3245793_640.jpg

Mindig is szerettem tanulni. Most van lehetőségem is, hogy olyan valamit tanuljak meg, amire már régóta vágyom. Neked is csak ezt tudom ajánlani, hogy ha van egy kis időd, azt fordítsd tanulásra, fejlődésre. Olyan nagyon gyorsan változik a világunk, hogy elkerülhetetlen a vele való átalakulásunk, ezért a legjobb amit tehetünk, hogy követjük. Változni jó és változni szép, ráadásul nagyon kifizetődő. 

Ha régóta szeretnél valamit, de nem tudtad megvalósítani, épp itt az ideje, hogy rááldozd az időd egy részét ennek megvalósítására. Lehet, hogy nem is kell hozzá sok idő, hogy megvalósulhasson az álmod, és lehet, hogy nem is igényel olyan sok energiát tőled, hogy megvalósítsd. Ha így van, akkor ne késlekedj, mert az idő telik és a kedved is változhat. Sokszor mondunk le valamiről, mert úgy jön ki a lépés, hogy ezt meg kell tennünk. De a tanulásról nem mondhatunk le, ez az egyik olyan dolog, amire mindig időt kell szakítanunk. Mondhatod, hogy olyan elfoglalt vagy, hogy erre már nem telik az idődből, de gondold át még egyszer, hátha be tudod illeszteni a napodba.

Tervezd meg a napodat. Először csak egy napra koncentrálj, majd egy hétre, majd később lehet egy hónapra vagy akár egy évre is. Egy napod sok mindenből állhat, lehet, hogy valahonnan épp el kell vegyél időt, hogy meg tudd tenni azt, hogy a fejlődésedre áldozol, de azt hiszem ez nem nagy fáradság, később még áldani fogod az eszed, hogy így döntöttél. 

Tanulj meg valamit, amit nagyon szeretnél. Most van itt a pillanat, ami lehet, hogy később már elillan, továbbadva másnak a szerepet. Törődj önmagaddal, törődj a jövőddel, saját magadnak teszel jót, ha így teszel. Nem mindegy, hogy hogyan éljük a napjainkat. Élj úgy, hogy minden napod változatos legyen és beleférjen a tanulás is, amíg még van hozzá kedved. Később hiába lesz kedved hozzá, ha már más, fontosabb teendők várnak majd rád. Használj ki minden időt és alkalmat arra, hogy fejleszd a tudásodat, csak profitálhatsz belőle.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8015356968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása