Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

216.) - Űzd el a rosszkedvedet!

2019. december 21. 03:03 - RiaRia

heart-2245965_640.jpgNevess! Tréfálkozz! Légy mindig jókedvű! Vagyis, űzd el gyorsan a rosszkedvedet, mihelyt azt érzed, hogy a közeledbe akar férkőzni a mélabú. Nincs olyan hatalom, ami meggátolhatná, hogy jókedved legyen, épp ezért minden napra csakis az lehet a jelszó, hogy: - Smile! :) Nevess! Tréfálkozz! Légy mindig jókedvű és vidám!

Van, mikor indokolatlanul elmegy a kedvünk mindentől, nem is értjük hogyan lehetséges ez. Érzékenyebbek vagyunk, könnyen dühbe jövünk, és nem gondoljuk meg mit is mondunk, ezért lehet, hogy megsértünk vele másokat. Ha tudsz egy állandó szintet tartani az életedben, akkor a magabiztosság, az önbizalom, a bátorság, egy kevés önfegyelem, ezek mind-mind a te javadat fogják szolgálni. De hogyan is kezdjünk bele abba, hogy állandósítsuk a jókedvünket? Keresd a mosolygós emberek társaságát, hiszen aki humoros és könnyedén veszi az életet, az könnyebben is boldogul a napjai során. 

Egy olyan képet választottam most neked, ami már önmagában is a jókedvet garantálja. Mosolyt csal az arcodra, és ha eddig nem is voltál érzelmileg a csúcsponton, akkor most biztosan elneveted magad egy kicsit. Ragyogjon így a szemed minden áldott reggel, mikor felébredsz. Ne keress hibákat mindenben, inkább próbálj alkalmazkodni a helyzethez. Reggel ha tükörbe nézel, látszódjon az arcodon, hogy te egy kipihent és jókedvű ember vagy, aki már most készen áll a mai napra. Ha kell, olvasd el többször ezt a bejegyzést, vagy nézz vidám filmeket, olvass olyan könyveket, amik feldobják a napodat. Hidd el, te jársz a legjobban, ha így teszel. :)

Én nagyon tudok mélyponton lenni, ezért arra biztatlak, ha te is érzel néha hasonlót, tudd, hogy az éremnek két oldala van, ha rossz a kedved, az nemsokára elmúlik, a köd homályába vész, hogy átadja a helyét a vidámságnak. Legyen ma egy vidám napod, olyan, amiről mindig is álmodoztál. Készítsd fel a szívedet minden jó és szép fogadására. Nevess! Tréfálkozz! Légy mindig jókedvű és vidám! :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3715360850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása