Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

218.) - Kapcsolódj ki!

2020. február 19. 22:33 - RiaRia

family-1517192_640.jpg

Talán a síelés vonz most téged télen, vagy a korcsolyázás, mindig tudj kikapcsolni vészhelyzetben. Találnod kell olyan hobbit, amit szívesen űzöl, olyan tevékenységeket, amik kimozdítanak a stresszes napokból. Sok mindent csinálhatsz, a lényeg, hogy élvezd és szenvedéllyel éld át azt amibe éppen belefogsz.

Van, amikor túlfeszítjük a húrt és csak robotolnánk, mert kell a pénz vagy az elismerés a munkánk után. De tudni kell kikapcsolódni. És nagyon is szükségünk van rá. Tervezz minden napra egy-két óra hossz időtartamig lazító tevékenységeket, sportot, mozdulj ki otthonról, és legyél sokat a barátaiddal. Nevess, tréfálkozz, és légy vidám! :) Vidám hangulatban sokkal könnyebb a munka is, és vidám társasággal felüdítő élményekben lehet részed. Teremts olyan közeget otthonra is, hogy mindennapos legyen a humor, a jókedv és a nevetés, a lazítás, és a tréfálkozás. Ez néha nem megy elsőre, mert túl sok teher volt rajtad egész nap, de próbálkozni kell, mert mindenképpen megéri a befektetett energia.

Nem csak társaságban tudsz kikapcsolódni, egyedül is meg tudod teremteni magadnak a kellő hangulatot egy jó délutánhoz vagy estéhez. Számtalan lehetőség közül választhatsz, sose hagyd eluralkodni magadon a szomorúságot vagy az idegességet. Ilyen esetekben azonnali gyors beavatkozás szükséges. Kapcsolj ki és légy minden esetben vidám. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2215482444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása