Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a pillanatot! Élj a mának! :)

2020. május 15. 13:29 - RiaRia

carpe-diem-1118281_640.jpgJön újabb több motiváló mondat. Ezeket legelőször is saját magam ösztönzésére írom, de ha van kedved, hasznosíts belőlük minél többet, ha tetszenek. Megint csak megjegyzem, hogy előfordulhat, hogy már létezik hasonló motiváló mondat ebben a blogban, de mindegyikhez új dolgokat írok mindig, igyekszem nem ismételni önmagam. Olvasd őket kedvedre, és olyan sok szeretettel, mint én írok neked. :) Jöjjön hát 15 motiváló mondat, amit később részletesen megbeszélünk.

226.) - Zűrzavarban is tudj higgadt maradni. 227.) Élvezd az évszakok varázsát! 228.) - Sok kicsi sokra megy. 229.) - Ne búslakodj hiábavalóságokon! 230.) - Találj ki élvezetes programokat. 231.) - Mit tehetsz, ha túl magányosnak érzed magad? 232.) - Időben ébredj fel! 233.) - Tedd a dolgod és a kedved is megjön hozzá. 234.) - Légy észnél mindig! 235.) - Fejleszd a memóriád! 236.) - Tarts kütyümentes napot. 237.) - Élvezd a kihívásokat. 238.) - Legyen rend a lelkedben. 239.) - Ápold a tested. 240.) - Vitalitás, jókedv, öröm - édestestvérek.

Remélem, hogy találsz kedvedre valót a mondatok között, te is kidolgozhatsz, írhatsz saját magadtól saját magadnak motiváló bejegyzéseket, összegzéseket. Én is van amikor visszaolvasok, mert már ugye régebben kezdtem bele a blogba, és nehezen haladok vele, de élvezem minden percét, amikor is írhatok neked és magamnak, hogy optimistábban szemléljük a világot és minden egyes napunkat. Légy jó! és ha véletlenül benned is megfogalmazódtak hasonló ösztönző mondatok, gyorsan vesd papírra őket, de még jobb ha nyitsz egy blogot és oda írod majd az ötleteidet, a gondolataidat. Megéri, hidd el, én is sokat változom, ahogy írok! :) Kellemes időtöltést kívánok neked sok szeretettel! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr515696744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása