Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

226.) - Zűrzavarban is tudj higgadt maradni.

2020. július 14. 05:53 - RiaRia

chaos-485498_640.jpg

Lehet, hogy ez a legnagyobb hibánk sokszor, hogy nem tudunk kellő önmérsékletet gyakorolni. Amikor összecsapnak a fejünk fölött a hullámok, nem mindig tudjuk mitévők is legyünk. Ha megtanulsz higgadt maradni minden vészes helyzet esetén, ez a tulajdonságod lehet, hogy örökre megváltoztatja az életedet. Minden vihar közepén van egy nyugvó pont, egy olyan szilárd pont, ahol a tökéletes nyugalom és béke az úr. Ezt a nyugvó pontot kell nekünk is megcélozni, úgy viselkedni minden körülmények között, hogy senki fia ne lássa rajtunk, hogy valaha voltunk mérgesek, bosszúsak vagy ingerültek egyáltalán.

Sok minden felkavarhatja az életünket, a napunkat. Nem számítunk véletlenekre, amikor is olyan dolgok történnek velünk, hogy még a legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy mindezek a dolgok velünk megeshetnek. De az élet csalafinta tud lenni. Épp olyankor kedvetlenedünk el, mikor a legkevésbé sincs szükségünk rá. Olyankor történnek váratlan sorscsapások is, mikor a legkevésbé vagyunk felkészülve erre. Hirtelen csap le ránk sokszor az élet fura véletlene, még időnk sincs megtenni a szükséges óvintézkedéseket. De azért faragtak minket olyan fából, hogy vészes helyzetünkben is meg tudjuk látni a fényt az alagút végén, hogy meg tudjuk emberelni magunkat, amikor csak szükség van rá..

Ha a legnagyobb zűrzavar közepette is meg tudod őrizni saját egyéniségedet, és nem csinálsz felfordulást önmagad körül és máshol sem, akkor elmondhatod, hogy jó természettel áldott meg a Jóisten. Őrizd meg ezt a jó természetedet, hogy semmi se hozhasson ki a sodrodból, és boldog mosollyal az arcodon élhesd a napjaidat. Sokat köszönhetsz majd magadnak, ha így teszel, mert bármikor szükséged lehet arra, hogy elő tudd varázsolni ezt a szép és jó tulajdonságodat. A legtöbbször azért meg tudjuk őrizni a hidegvérünket, mert van önuralmunk, és rá tudjuk nevelni magunkat a helyes viselkedésre. És ez így jó! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6516003804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása