Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

238.) - Legyen rend a lelkedben.

2020. november 04. 04:00 - RiaRia

wonder-woman-3424950_640.png

A szem a lélek tükre. Szép szemed mindent elárul rólad már az első pillanatban. Nem tudod leplezni ha szomorú vagy valamiért, de az is látszik rögtön, hogy kitörő örömmel ünnepelsz éppen. Ha a lelkedben rend uralkodik, a szemed is egyből kivirul, az érzelmeid a helyén vannak, örömöd határtalan, boldog vagy és befogadó állapotban is vagy. Mindent el tudsz fogadni olyannak, amilyennek a Jóisten teremtette, nem hiányzik semmi az életedből, és rendben tudod élni az életedet. 

Ha összevissza kusza életet élsz, az mindjárt meglátszik a járásodon, a tartásodon, a beszédeden, és nem is tudsz úgy közeledni mások felé, ahogy szeretnél. Volt idő, mikor az én lelkem is háborgott. Nem tudtam helyretenni az életem láncszemeit, nem jól kapcsolódtak össze, így boldogtalannak éreztem magam minden pillanatban. Rá kellett jönnöm, hogy nekem kell ezt kiküszöbölnöm, nekem kell olyan életet varázsolnom magamnak, hogy elégedettséget érezhessek, nyugodt tudjak lenni, sikerélményeim lehessenek és legyen kellő önbizalmam is. Ha nem teremtünk rendet a szívünk mélyén, bizony mi járunk a legrosszabbul. Ezért nagyon fáradságos munka lehet időnként, ha rendet szeretnénk tenni önmagunkban.

Ismerek valakit, akinek az önbizalma mindig a helyes határokon mozog, olyan egyéniség, hogy bárki, aki a közelében van, egyből érzi azt a kisugárzást, ami belőle árad. Mindig kedves, mindig mosolyog ha beszélget valakivel és érdeklődve hallgatja meg más történeteit, barátságos, látszik, hogy tudja merre is szeretné, hogy haladjon az élete. Kicsit irigylem, mert nekem sokkal több erőfeszítésembe telik néha helyrepofozni a lelkivilágomat.

Ha úgy szeretnél élni, hogy elmondhasd minden napodról, hogy - no, ez maga a tökély! -, akkor legbelül a szívedben mindig béke és nyugalom kell, hogy legyen. Meg még sok minden más is, öröm, jókedély, vidám hangulat, barátságosság, és nem utolsó sorban még hinned is kell abban, hogy ezeket a tulajdonságokat bármikor elővarázsolhatod magadnak, amikor csak szeretnéd. Tarts rendet önmagad körül, s meglátod, az életed egyszerre kinyílik, mint a rózsa. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2116273180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása