Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

239.) - Ápold a tested.

2020. november 04. 05:38 - RiaRia

swimming-pool-2531950_640.jpg

Olvadj a habokba, fürdőzz, élvezd a tiszta víz hatását! De nem csak a fürdőzésen van a hangsúly, egyéb módon is kell ápolnod magad, ha fitt és sportos szeretnél lenni. Mindennap szánj kellő időt magadra! Pihend ki magad kellőképpen, masszírozd át a végtagjaidat, mert a görcsös izmok nem engedik, hogy jó kondiban legyél. Gyorsan kapd elő az edzőcipődet, és fuss egy nagyot a lakótelep körül. Nem muszáj egyedül, társat is kereshetsz hozzá. Legyen nálad pulzusmérő, hogy kontrollálni tudjad a szíved ritmusát is. Egy kis talpmasszázs is belefér és még javítja a vérkeringést is.

Ha sok dolgod van, akkor hamarabb kelj fel egy órával, de a napi ápolási ritmusod jó, ha megvan minden nap. Persze nem tudsz mindent egyszerre megcsinálni, oszd be, hogy a nap minden időszakára jusson az idődből. Már egy nyugtató fürdőnek is frenetikus hatása van, és ha szép sorban haladsz a napod során, érezni fogod, hogy percről percre jobb lesz a kedved, a hangulatod, és érzed, hogy csak jót teszel ezzel a testednek. Az egészséges reggeli épp úgy hozzátartozik a közérzeted javulásához, mint a kicsit szegényesebb vacsora. De te tudod, hogy csak akkor teszel jót a szervezetednek, ha hagyod, hogy méregtelenítsen is egy kicsit. Nem baj, ha néha este kicsit éhes vagy, jobb ízűen fogsz enni majd másnap reggel. És az alakod is hálás lesz érte.

Ha elhanyagolod magad, nem lesz meg a komfortérzésed, a vitalitásod csökken, nem lesz miből energiát szerezned, és így morcos, mélabús kedvvel kezded máris a napodat. Találj ki még a magad számára hasznos ápolási tippeket, és gyakorold naponta, amíg rutinos nem leszel. Ha mindennap kellő időt szánsz magadra, a társaid is látni fogják, hogy jobb ha követik a példádat, mert határtalan örömöt és boldogságot hoz el a számukra is. Csobbanj egyet mindennap a medencében, ha teheted, egyből felpezsdül a véred, és az izmaidra is jó hatással lesz. Edzett és energikus leszel minden egyes nap, amikor alkalmazod a fenti tanácsokat. Meglátod, csak hasznodra lesz.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8616273192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása