Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

252.) - Minden nap megérdemli, hogy foglalkozz vele egy kicsit.

2021. február 21. 16:20 - RiaRia

7-days-week-2758827_640.jpgVoltál már úgy, hogy nem érdekelt mi is történik aznap veled? Elég szörnyű helyzet, de elképzelhető, hogy létezik ilyesmi is. Ekkor túlságosan is letargikus állapotban lehetünk. Minden nap történik velünk olyasmi, amiért elmondhatjuk, hogy érdemes érte élni. Ezért kell megbecsülnünk minden nap minden percét. Bármikor fordulhat veled a világ egyet! Sokszor nem is kell hozzá sok minden. De hogy jó irányba forduljon az életünk mindig, ezért nekünk is törődnünk kell a körülöttünk lévő környezetünkkel. Törődnünk magunkkal, törődnünk másokkal, azzal, ami körülvesz minket, és minden egyes nappal, amire ébredünk.

Azt hiszem, senki sem szeret unatkozni. De előfordulhat ilyen, ha semmibe vesszük a körülöttünk élőket, vagy saját szükségleteinket. Ne hidd, hogy ha nem veszel tudomást egyes dolgokról, azok nem léteznek. Történik mindig valami érdekes az életünkben, amiért érdemes felkelni. Már maga az csoda, hogy új napra ébredhetünk minden egyes éjszaka után. Vannak, akik nagyon szeretik a hétvégéket, meg is értem őket. Vannak, akik nem igazán szeretik a hétfőket, őket is meg lehet érteni. De hogy stabil hetünk legyen, minden nap törődnünk kell azzal a nappal, amelyikben éppen vagyunk. Lehet a hétvége is unalmas, ha nem találsz kellemes szórakozást, elfoglaltságot a magad számára. És ugyanígy lehet egy hétfő is izgalmas, ha éppen akkor kapsz fizetésemelést, vagy akkor mentek el kirándulni mondjuk Disneylandbe. Ez mondjuk elég ritka, de elképzelhető.

Nem szabad ezért kisajátítani egy-egy napot megkülönböztetett figyelemmel, mert mindegyik nap megérdemli, hogy törődjünk vele egy kicsit. Már csak azért is, mert szinte tőlünk függ, hogy hogyan is alakul egy napunk. Sok beleszólásunk van a dolgok menetébe, még akkor is, ha kötött a munkaidőnk, és nem mindig csinálhatjuk azt, amit szeretnénk. Figyelj mindig arra, hogy jól érezd magad minden pillanatban, és tegyél is érte, hogy ez így lehessen! Sok boldog percet szerezhetsz magadnak ezáltal. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1516434514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása