Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

256.) - Mosolyra mosoly a válasz.

2021. április 30. 11:37 - RiaRia

person-1179937_640.jpg

Alapvetően vidám természetem van, aminek nagyon örülök, mert búskomor ábrázattal nem szeretnék létezni egy percig sem. A kisgyermekek a mindentudói a vidámságnak. Felszabadultan játszanak, nevetgélnek, egyszerűen olyan vidám a természetük, hogy jó ha ellessük ezt tőlük.

Egy mosoly bátorítást is adhat, de eleve jól érezzük magunkat mosolygós emberek társaságában. Ha látsz valakit a környezetedben, aki épp búnak eresztette a fejét, fogd meg a kezét, csalj mosolyt az ő arcára is, mert jóízűen beszélgetni is csak úgy lehet, ha eltölt minket egy boldogító érzés, amikor is a szívünkben rejtőző érzelmeink jutnak kifejezésre. Ha eltakarnád az arcodat, és csak a szemed látszódna, már akkor is megállapíthatod, hogy jókedvű vagy-e, hiszen a szemed elárul rólad mindent. Nem tudod titkolni a benned lévő érzéseidet. De ez így van jól.

Ha a mosoly mosolyt csalogat mások arcára is, akkor gyakrabban kellene mosolyognunk. Épp a minap néztem egy pár videót a neten, dalokat hallgattam, és igencsak feltűnt, hogy az énekesek, az előadók még amíg a dalt éneklik, addig is mosolyognak, vidámak, ezzel is fokozzák az előadás hatását. Nekem ez nagyon tetszik, és nagy hatással is volt rám, hiszen vagy tízszer egymás után megnéztem ugyanazt a dalt. A kedvem is jobb lett, és örömömben a gondolataim is jobb irányt vettek. Egészen a hatása alá kerültem.

Ha holnap mész a városba, figyeld meg, ki hogyan közlekedik, milyen az arcjátéka, vidám vagy borúsabb kedve van éppen. Sok mindent le tudsz olvasni az arcokról. Amikor beérsz a munkahelyedre, alakíts ki egy olyan hangulatot, ahol öröm és vidámság a főszereplő. Könnyebben telik majd a napod, és másoknak is örömöt szerzel. Tudod, mosolyra mosoly a válasz. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516518056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása