Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

262.) - Gondolkodj, higgy, álmodj, és merj!

2021. július 16. 18:31 - RiaRia

brain-2146167_640.jpg

Hát, ezeket mind egyszerre megvalósítani sikerül-e? De menjünk sorban, hátha jobban átlátható a címben írt biztatás. Az agyunkban sok-sok idegsejt van, amik azért "dolgoznak", hogy mi mindig jól érezzük magunkat, jó formában legyünk, és ugye ha gondolkodunk, akkor is az agyunkat dolgoztatjuk meg, nem is kicsit néha. Ha a gondolataidat valósággá szeretnéd változtatni, terveket kell szőnöd, és iparkodnod kell, hogy még időben meg tudjanak valósulni. Ehhez, hogy terveid legyenek, az álmaidra is szükség van, mert nélkülük nem is tudod mit szeretnél az életben. És, hogy a végén az i-re fel tudd tenni a pontot, te is kellesz és a merészséged is, hogy belevágj néha a nagy ismeretlenbe is.

Gondolataink néha csapongóak, meg kell zaboláznunk őket, de ahogy már sok helyen olvasni, - ha hiszel az álmaidban, azok megvalósulnak! - Az összpontosítás, vagy az, hogy néha elkalandozik a figyelmünk, vagy esetleg szétszórtak vagyunk, mind jó példa arra, hogy az agyunk sosem pihen. Mindig adunk neki munkát és ő is talál magának feladatot bőven. Ha bölcsen szeretnél gondolkodni, úgy, hogy ne sok hibát vétsél egy nap, akkor ápolnod kell, karbantartanod kell a szürkeállományodat. De néha, vagy inkább sokszor álmodozunk, ábrándozunk különféle dolgokról. Boldogságról, sikerről, gazdagságról és sok egyéb jóságról. :) Hogy mindezekhez hozzájussunk vagyis elérjük őket, lehet, hogy nem is kell olyan sok mindent tennünk, épp csak annyit, hogy higgyünk önmagunkban, a társainkban, és bízzunk a mában és a holnapban is.

Ha mersz nagyot álmodni, tiéd lehet bármi, amit csak magad elé tudsz képzelni. Csak kellő vágyat kell kialakítanod magadban, hogy elérd majd a céljaidat, és bele merj vágni a lehetetlenbe is. Gondolataid mindig megmutatják a belső tulajdonságaidat, az érzéseidet, és befolyásolhatod a saját sorsodat is általuk. Nem mindegy, hogy mi rejtőzik a koponyánkon belül. Ha úgy gondolkozol, hogy megnyerheted a világot is magadnak, erős hittel rendelkezel, hiszen enélkül nem is jutnál semmire. Higgy magadban, az erődben, abban, hogy mindig meg tudod valósítani azt, ami a számodra létfontosságú, aminek örülni tudsz és amire szükséged van. Légy bátor! Légy egy kicsit merész, légy mindig elég éber, mert néha a lehetőségek olyan közel állnak hozzánk, hogy szinte észre sem vesszük őket. Tiéd lehet a világ minden kincse, ha tudod, hogy számodra mi jelenti ezt. Ha a szíved a helyén van, nem tévedhetsz nagyot.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9216629618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása