Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

277.) - Tiszta szívvel éljél!

2021. október 10. 17:02 - RiaRia

aware-g1c9fce624_640.jpg

Őszinte tiszta érzésekkel élni a legkönnyebb, szerintem. Nincs benne semmi furfang, semmilyen nehéz dolgot nem kíván meg tőlünk. Úgyhogy nagyon egyszerű dolgunk van, a legeslegtisztább érzéseinket kell csak napvilágra hoznunk, és meg is volnánk. Csakhogy ez nem mindig így történik. Emberek vagyunk, esendők vagyunk, nem mindig sikerül úgy kivitelezni amit szeretnénk, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Nem szabad ezért haragudni magunkra, a lényeg, hogy törekedjünk úgy élni, hogy azt bármikor fel tudjuk vállalni. Ezért felelősséggel is tartozunk legfőképpen önmagunk felé. Ha már sikerül a tiszta érzéseidet mindennapossá tenned, vagyis úgy élsz, hogy abban semmi kivetnivaló nincsen, akkor elmondhatod, hogy legbelül a szíved olyan kincseket rejt, amik szemmel nem láthatóak, kézzel nem foghatóak, de szívvel érezhetőek.

Őszinte tiszta szívedet soha ne cseréld fel semmire! Ne herdáld el azokat az érzéseidet, amik szerethetővé tettek téged, legyél olyan egyéniség, aki bárhol is jár a nagyvilágban, mindig tudja mit miért cselekszik és azt miért teszi. Olyan könnyen sérülhet a lelked! Vigyázz rá, ápold és őrizd meg olyannak, ami csak rád jellemző, ami csak téged igazol, ami csak rád érvényes. Tárd ki a szíved a többi ember felé, és örülj mindennek, amit épp látsz vagy érzel. Tiszta szívvel élni sokkal könnyebb, mintha azt választanád, hogy összevissza gondolkozol furcsa dolgokon, amik nem is érdemlik meg, hogy foglalkozz velük. 

Őszinte tiszta lelked nagyon érzékeny, lehet, hogy néha felborul az egyensúly, ezért mindennap törődnöd kell vele. Adj hálát azért, hogy minden áldott reggel jóérzéssel tudsz felébredni, adj hálát azért, mert a gondolataid szépek és jók, adj hálát azért, mert mindennap van erőd a nehezebb dolgok elvégzéséhez is. Ha megbecsüléssel tudsz élni, olyan terhet vesz ez le rólad, ami gúzsba kötne, ami rabságba ejtené az érzékeny szívedet. Legyél mindig megfontolt és jólelkű, mindig szeretettel beszélj társaiddal, és légy odaadó az igyekezetben. Élj tiszta szívvel, élj úgy, hogy a tiszta szíved sohase sérüljön meg, élj úgy, hogy bármilyen helyzetbe is hoz az élet, te tudd mit kell tenned és tudd mit kell cselekedned. Vigyázz a szívedre, mint a szemed fényére, vigyázz, hogy mindig csak a jó gondolatok uralják a lelkedet. Élj őszintén és tisztán, élj becsülettel!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr516716630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása