Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Élj a mának! Ragadd meg a pillanat varázsát!

2022. január 29. 15:31 - RiaRia

carpe-diem-g38ce3b774_640.jpg

Remélem, hogy jól vagy, és jól telik a hétvégéd! :) Hoztam mára, és későbbre is tizenöt motiváló mondatot. Ezeket most főleg azért gyűjtöttem csokorba, hogy ösztönzőleg hasson rád is, rám is, és mindenkire, aki olvassa ezt a motivációs blogot. Bevallom, hogy kicsit körülnéztem a neten, vajon ott milyen motiváló mondatok keringenek, úgyhogy ha ismerős egyik-másik cím, akkor ne csodálkozz, de mindenképpen jó, ha a jókedvünk határtalan tud lenni minden pillanatban. Örülj az életnek! Használd a javadra, és nem szabad sopánkodni semmin. Jöjjenek ezek a netről ellesett mondatok, amiket megpróbálunk megbeszélni egymás közt. 

286.) - Próbálj jobb lenni, mint tegnap! 287.) - Sose félj valami újat csinálni! 288.) - Légy türelmes! 289.) - Kövesd a szíved! 290.) - Sose feküdj le haraggal. 291.) - Ajándékozz gyakran. 292.) Építs kapcsolatokat. 293.) - Amikor csak tudsz, mosolyogj! 294.) - Nem a tiéd a világ összes gondja. 295.) - Nem kell mindenre tudni a választ. 296.) - Beszélgess sokat! 297.) - Tudd értékelni magad. 298.) - Nem lehet mindig nyerni. 299.) - Ne félj a kudarctól. 300.) - Őrizd meg a jókedvedet!

A jelszó továbbra is az, hogy Élj a mának! Örülj minden pillanatnak, amiben részed lehet, hisz' olyan rövid az életünk, hogy jó, ha különösen figyelünk erre. Minden pillanat tartogat valamit a számodra. Ezt jó, ha mindig a gondolataid között őrzöd, mert ha elmész egy-egy fontos momentum mellett, lehet, hogy kimaradsz valami jóból, amiben részed lehetett volna. Légy éber! Légy résen! és Légy figyelmes mindenre! Mindennap találj valamilyen szórakoztató elfoglaltságot magadnak. Ha van kedved, heveréssz egyet a kanapédon, és csak úgy révedj a semmibe, minden különösebb cél nélkül, mert lehet, hogy ez a csendes meditálás hoz olyan ötleteket eléd, amiket érdemes megvalósítanod is. :) Szóval figyelj mindig a környezetedre, mert sok mindent észre tudsz venni, ami hasznos lehet a számodra.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr916919842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása