Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

309.) - A szerencse is melléd szegül, ha elég kitartó vagy.

2023. november 05. 11:18 - RiaRia

priest-2833384_640.jpg

Hiszel a varázslásban? Lehet, hogy nem és bevallom, hogy én sem tudok varázsolni, de mindig minden egyes pillanatban próbálkozom vele. :) Valóban így van, mert én hiszek abban, ha elég kitartóak vagyunk, minden sikerülhet az életünkben. Írtál-e már csakúgy egy bakancslistát magadnak, célokat, amiket szerettél volna megvalósítani? Ehhez nem kell nagy varázserő, de kitartás az kell, és tudod, hogy létezik egy ember, aki A világ első számú célmegvalósítója. Ő John Goddard, aki még 15 éves korában állította össze Élete listáját, nem mindennapi célokkal. A youtube-on megtalálod, ha rákeresel. Pongor-Juhász Attila beszél róla az egyik videójában, érdemes megnézned: A világ elsőszámú célmegvalósítója: John Goddard címmel. Semmi sem lehetetlen, mindenre képesek vagyunk, ha elég kitartóak vagyunk. És ugye, ilyenkor szokott még a szerencse is mellénk szegődni, ami valljuk be, nem is egy rossz dolog.

Tehát, a kezedben a megoldás, végy elő egy papírt és írd össze a saját álomszerű céljaidat, tanulj a videóból, hogyan is lehet ezt jól kivitelezni, de a saját ötleteid lesznek azok biztosan, amik elindítanak az úton. Írj fel bármit, ami csak az eszedbe jut, ne foglalkozz vele, hogy reális célokról vagy épp olyan célokról van szó, amikről még csak álmodozni sem mertél eddig. Az a lényeg, hogy ezáltal még jobban megismerheted saját magadat és a környezetedet is, ami épp körülvesz jelen pillanatban. Mi a legrosszabb, ami történhet? Semmi az ég világon, amíg élsz, lehetőséged van megvalósítani életed nagy álmait. Még nézd meg hozzá az igazi nagy filmet A bakancslista című filmet, én is most ma fogom megnézni magamnak. Nem fogsz csalódni, minél többször látod, annál többször lesz kedved a saját álmaidat megvalósítani. :) És ez nem boszorkányság, ez maga az igazi élet, maga a valóság.

Akkor se add fel a próbálkozást, ha nem hiszel ebben, amit most leírtam, mert az álmok néha csakúgy önmaguktól is megvalósulnak, ezt biztosan tudom, mert már velem is megtörtént. Addig tarts ki, addig próbálkozz, amíg csak élsz, hiszen az élet produkál furcsaságokat, és nem hiszed el, de igaz lehet az, amit most még nem hiszel annak, és megvalósul az, amiben eddig nem hittél. Bevonzod magadhoz ezeket a megvalósulásokat már csak azzal is, ha folyamatosan gondolsz rájuk, mindig az eszedben vannak. Olyan ez, mint a vonzás törvénye, hidd el, várd el, és bízz benne, hogy megvalósul, és így is lesz. Persze te is beleadod néha a saját részed, és ilyenkor szegődik melléd még a szerencse is, hidd el nekem. Legyél ezért mindenben kitartó, bármilyen kis apróságról van szó. Nemcsak a nagy célokhoz szükséges kitartás, szinte már mindenhez nélkülözhetetlen. 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6818251131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása