Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

30.) - Minden napod legyen egy új élet kezdete.

2016. szeptember 26. 22:30 - RiaRia

umbrella-1587967_640.jpg

Fantáziálj! Képzeld el, hogy minden reggel úgy ébredsz fel, hogy a sorstól kapsz mindig egy új esélyt az újrakezdésre. Bevallom, hogy én estig mindig kifáradok, ezért jólesne egy ilyen "új élet" megoldás. De tényleg! Ha tudunk tervezni, ha van energiánk reggelente belekezdeni a napba, akkor érezzük, hogy minden napunk lehet egy-egy új élet küszöbe. Élj úgy, mintha csak egy napból állna az életed. Ha majd reggel felkelsz, megint kapsz egy új napot, és később megint kapsz egy új napot. Hogyan fogod kihasználni?

Tervezz, ötletelj, és használd ki az idődet, hiszen huszonnégy óra hamar el tud telni. Ha ki tudtad aludni magad, már nyert ügyed van, teljes odaadással vetheted bele magad az élet "sűrűjébe", nyugodt vagy, és kíváncsian várod a lehetőségeket, amiket az élet nyújt feléd. Minden napra találsz a képen egy színes esernyőt, kapd el az egyiket, és hagyd, hogy repítsen a széllel, élvezd, hogy szabad vagy, és tudd, hogy te döntöttél az életedről. Szállj föl a magasba, nézz körül, vedd észre a világ csodás színpompáját, és hagyd, hogy oda szállj, ahová a szíved húz.

Sohase engedd meg, hogy bárki felboríthassa a te életedet. Minden nap egy új reményt ígér. Minden napod legyen egy új élet kezdete. Teremtsd meg azt a világot, amiben jólérzed magad, és üdvözöld minden reggel a Napot, minden este a Holdat, és köszönd meg Földanyánknak, hogy minden reggel kinyithatod a szemed, és elfogad olyannak, amilyen vagy, a magad hibáival és jóságával.

Kezdj minden nap új életet. Kezdd úgy a napodat, hogy mindegyik más legyen. Minden napod legyen különleges. Olyan, amilyenné csak te tudod varázsolni. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3411745593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása