Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Üdv a blogon! :)

2016. szeptember 26. 22:58 - RiaRia

Szeretném, ha olyan jókedvvel olvasnád a blogot, mint amilyen sok szeretettel írom én neked, és magamnak. Nincs mindig időm írni, így ez az Éljen az életmódváltás! blog kicsit úgy érezheti, hogy mostohagyerek, nem törődök vele annyit, mint a másik kettővel. Igyekszem rendbeszedni magam, és többször írni, remélem, hogy itt leszel velem ezután is, és együtt "váltjuk meg a világot!" Harminc motivációs bejegyzést írtam már, remélem, hogy sok erőm lesz, és eljutok egyszer az ezredik bejegyzéshez is. Ha úgy lesz, akkor majd megünnepeljük, és szeretném, ha lenne annyi erőm, hogy másoknak is biztatást tudjak adni az írásommal.

Szeretnék olyan vidám bejegyzéseket írni, ami csakis az optimizmust tükrözi, hiszen annyi rossz ér minket nap mint nap, hogy kell néha egy kis kikapcsolódás. Tarts velem, hogy az ezredik motivációs írásnál is együtt lehessünk. Messze van, tudom, de mindennek eljön egyszer az ideje, ha kitartóan és kellő akarattal küzdünk érte.

Ha értékelni szeretném magam, akkor bizony el kell, hogy ismerjem, vannak még hiányosságaim, de én is olvasom a blogot visszamenőleg is, hogy tudjak javulni, és javítani ha kell. Néha majd tartok fontosabb pontokon értékelőket, mert csak úgy hiteles a blogom, ha én is aktívan részt veszek az életmódváltásban.

Gyere, folytassuk onnan, ahol abbahagytuk, és várlak szeretettel minden nap. :)

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6011745657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása