Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

40.) - Mosolyogj! Nevess, tréfálkozz!

2016. október 04. 20:04 - RiaRia

parasailing-826056_640.jpg

Add meg a módját, ha jókeved van! Szállj fel a magasba, ha épp ahhoz van kedved, de szomorúnak lenni tilos. Mindenki szereti, ha vidám emberek veszik őket körül. Élvezetesebb minden nap, ha jókedvvel indulunk útnak, és szeresd te is, hogy minél több olyan társ vegyen körül, aki meg tud téged nevettetni. Van, aki jól tud viccet mesélni, és öröm látni, ahogy egy-egy poén csattan, mindenki dől a nevetéstől. Kell, hogy legyenek az életünkben olyan pillanatok, amikor szinte a "hasunkat fogjuk a nevetéstől", olyan jól érezzük magunkat.

Én szeretem ha mosolygós, tréfálkozó embereket látok, akár a társaságomban, de a moziban filmeken is, és főleg szilveszter idején van itt az ideje az évvégi nagy vidámságnak. Ne teljen el úgy nap, hogy nem mosolyogsz, nem nevetsz egy jót. Kell, hogy felszabadultan és vidáman töltsük időnk nagy részét, amikor csak lehet mosolyogjunk, nevessünk, tréfálkozzunk. Kerítsünk időt a jókedvre, kerítsünk időt a tréfához, és adjuk meg a módját ha igazán jól érezzük magunkat. A nevetés ragadós! Ha valaki belecsöppen egy jó társaságba, ahol éppen a csúcson van a hangulat, a nevetés, a jókedv hamar átragad őreá is, és együtt örül a többiekkel. Legyen minden napunk örömmel teli, és keressük az alkalmakat egy-egy jó mulatsághoz. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr111768121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása