Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

46.) - Bízzál magadban!

2016. október 12. 06:25 - RiaRia

agapathus-175434_640.jpg

Ezt a mondatot minden nap reggel el kell ismételnem, hogy rögzüljön a kis fejemben. Mint ahogy egy virág, egy növény, egy mag bízik a természet erejében, hogy egyszercsak kinyílik, és pompázik a maga szépségében, úgy kell nekem is bíznom magamban. El kell hinnem, hogy van elég erő bennem a mindennapok küzdelméhez, és úgy kell alakítanom az életemet, hogy ezt sohase felejtsem el.

Figyeld a képet. Hát, nem gyönyörűséges! :) Minden a helyén van, tökéletes egyensúlyban van a természet szépsége. Imádok tanulni a természettől. Sokszor elcsodálkozom, milyen egyszerűen szép minden körülöttem. Érdemes körülnézni ha elindulunk otthonról. Ne csak a városi forgatagot lássuk magunk előtt, a sok igyekvő embert, akik sietve indulnak el otthonról, hogy mielőbb elérjék a munkahelyüket. Kell szakítani időt még ilyenkor is, hogy szétnézzünk, milyen csodálatos világban élünk. Ha nem veszed észre pl. ezt a képen lévő virágot, ha netalán utadba esik, vagy nem veszed észre, hogy jókedvvel is lehet kezdeni egy napot, sok jóról lemaradsz.

Bízz önmagadban! Bízz az ítélőképességedben. Abban, hogy mindig tudni fogod mikor mit kell tenned. Először el kell hinnünk, hogy megvan a megfelelő erő a mindennapjainkhoz. Azután el kell hinnünk, hogy meg is tudjuk valósítani az álmainkat. Később látni fogjuk, hogy bizony jó volt, hogy hittünk a magunk erejében, mert csodás dolgokat kaptunk cserébe. Olyan élményeket, amik nem teremnek minden bokorban, olyan lehetőségeket kaptunk az élettől, hogy csak győzzük megköszönni.

Bízzál magadban, és bízzál társaidban is. Ők mindig veled lesznek utadon, segítenek, ha kell, és kitartanak melletted ha baj van.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3111797847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása