Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

47.) - Eddzed az akaraterődet!

2016. október 13. 03:48 - RiaRia

motivation-1389123_640.jpg

Ez az, amiből nekem kevés van. Az akaraterő. Milyen sokszor is kerül szóba, főleg ha életmódváltásról van szó. Kellő akarattal nagy dolgokat érhetünk el. Elsajátítható-e egy olyan életstílus, amiben helyet tud kapni az akaraterő? Minden a mi kezünkben van. Általunk valósulhat meg az akaraterő is, és jó ha tudjuk, hogy ez fejleszthető. Tehát sohasem késő elkezdeni javítani rajta.

Minden a te kezedben van. Minden a te kezedben lehet, ha te is úgy akarod. Minden, amit megálmodsz, vagy amiről álmodozol. Nagyon sokszor hallgatom Dr. Bagdy Emőke: Az akaraterő című videóját. A youtube-on megtalálod, ha téged is érdekel. Ő is azt mondja, hogy edzeni kell és lehet is az akaraterőnket. Fegyelmezetteknek kell lennünk, nem szabad türelmetlennek lennünk, főleg ha önmagunkról van szó. Tulajdonképpen próbát kell kiállnunk, és egy könyvet is ajánl a pszichológusnő, amiből elsajátíthatjuk a kellő edzettséget.

Szenvedélyeink elhatalmasodnak fölöttünk. Szokások kérdése, hogy hogyan is tudjuk ezeket kezelni. Gyakorlással mindent, szinte mindent meg tudunk valósítani. Erősítsük a jó szokások kialakítását, és ebbe bőven belefér az akaraterő edzése. Figyeljük egymást. Kinek hogyan sikerül erőt vennie önmagán, kinek van annyi edzettsége, hogy eléri, elérheti a célját.

Sohasem adhatjuk föl ha az akaraterő fejlesztéséről van szó. Mindig ha csak kicsit erősítünk magunkon naponta, olyan erőnk lesz, ami legyőzhetetlen. Érjük el, hogy legyőzhetetlenek lehessünk, így sohasem leszünk vesztesek.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7911800933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása