Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

52.) - Légy optimista!

2016. október 23. 02:40 - RiaRia

Küldök neked sok smiley-t, hogy meglegyen az alaphangulatod mára. :) Tilos haragudni, duzzogni, mérgelődni. De kinek is jutna eszébe haragudni, mikor ennyi jópofa vidám arc néz vissza rá. Válassz kedvedre egy színt magadnak, és sokszorozd meg az örömödet. Ne félj, hogy bármi is elveszi a jókedvedet. Mosolyogj, s légy optimista minden körülmények között.

Lehet, gondolod most magadban, hogy - parancsszóra nem lehet mosolyogni, és egyből optimistán gondolkodni. - Viszont mindenképpen csak úgy érdemes élni, ha próbálkozunk ezzel az életszemlélettel. Próbáld ki, hogy gondolsz valamire. Ha elszomorít, amire gondolsz, igyekezz változtatni a gondolkodásodon, az érzelmeidet próbáld megfékezni, és úgy irányítani, hogy csak a kellemes gondolatokat engeded be magadhoz.

Légy jókedvű, és belül mindig érezd, hogy ma érdemes volt felkelni, érdemes nekivágni a mai napnak. Ha te ki tudtál alakítani mára egy jó hangulatot, ez átragad másra is, a társaidra is, látni fogják, hogy nem érdemes rossz dolgokon gondolkodni. Ez a sok kis smiley vezessen ma az utadon, gondolj ma erre, és tervezz vidám programokat, amik felvidítanak, és örömmel töltenek el.

Nem könnyű minden helyzetből kihozni a maximumot. De kellő hozzáállással és vidám életszemlélettel sokkal könnyebb dolgunk van, mint gondolnánk.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1411831097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása