Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

53.) - Érezd jól magad.

2016. október 24. 01:56 - RiaRia

im-fine-1470450_640.pngMi sem könnyebb ennél. - gondolod most. - Csak jól ki kell aludnom magam, egészségesen kell étkeznem, és jó dolgokon kell gondolkodnom, (no, és ha kellő pénz van a zsebemben :)), máris jólérzem magam. És igazad van, főleg akkor, mikor azt gondolod, hogy jó dolgokon kell gondolkodnod. Néha ez a legnehezebb, hogy arra irányítsuk a figyelmünket, ami szép, ami jó, és amit szívesen látunk, hallunk. Sohase legyél szomorú. Ha ezt meg tudod valósítani, ha legbelül mindig is mosolygós maradsz, bármi ér, messze elkerül a boldogtalanság, és olyan kicsattanó formában tudsz lenni, hogy bizony, egyre több irigyed is lesz. Irigylik majd a jókedvedet, a magabiztosságodat, a határozottságodat, és azt a tulajdonságodat, amivel bármikor "le tudsz venni mindenkit a lábáról".

Érezd jól magad bárhol vagy, és bármit is kell csinálnod. Gondolj bele, mennyi energiád szabadul fel, ha nem aggodalmaskodsz, ha nem kell mindig figyelmeztetned magad arra, hogy valami helyeset tegyél, és nem kell mindig gyötrődnöd rossz, és alkalmatlankodó gondolatok miatt.

Van, mikor a pillanat dönti el, hogy jó vagy rossz kedved lesz-e. Vedd irányítás alá az életedet, tedd olyan széppé és varázslatossá, hogy semmi ne tudja megrengetni az optimizmusodat, és akkor már mindegy lesz, hogy a pillanat épp hogyan dönt, te meg tudod őrizni a jókedvedet, és bárhol vagy, csakis jó dolgok fognak veled történni.

Most, mikor írom a bejegyzést, te még alszol. Mikor felébredsz, és kinyitod a szemed, gondolj arra, ami életed legszebb történése volt, amikor úgy érezted magad, hogy semmi sem tudná elrontani ezt az idilli állapotot. Őrizd meg magadban ezt az élményt, és ebből töltekezz napközben, még akkor is, ha sötét fellegek próbálják elrontani a napodat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6811833519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása