Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

54.) - Légy fiatalos!

2016. október 27. 10:49 - RiaRia

girl-23818_640.png

Bármilyen életkorban vagy, mindig tudsz fiatalos lenni, ha egy kicsit figyelsz magadra. Legjobb módja talán tényleg a sport, hogy jó kondiban tartsuk magunkat. De sok más is kellhet hozzá. Ha van kedved egy kicsit bolondozni az unokákkal még akkor is, ha itt fáj, vagy ott fáj valamid, akkor elmondhatod, hogy jó formában vagy. Ha még fiatal vagy egyébként is, akkor más dolgod nincs is, mint megőrizni a humorodat, a jókedvedet, a vidámságodat, és az emberekhez való jó viszonyodat. Pattanj fel a bringádra, s nézz körül a környéken. Sétálj, és nézz körül a városban, mert lelkileg is jó formában kell lennünk, hogy meglegyen a kellő kisugárzásunk.

Menj a lányoddal, fiaddal olyan helyekre, ahová egyedül talán el sem mennél. Vagy a barátnőddel, barátoddal keressetek olyan programokat, amik csak úgy kiszellőztetik a fejünket, elterelik a gondolatainkat a rohanó életünkről. Már ha ellen tudunk állni a stressz kínzó szorításának, sok időt nyerünk általa, amit olyan építő jellegű kapcsolatokra szánhatunk, amik barátsággá szövődhetnek. Új ismeretségek jönnek létre, többet tudunk emberek között lenni.

Egyedül mindenki magányosabb. Keressünk ezért olyan jóhumorú, lelkes és vidám embereket, akik között jólérezzük magunkat. Ha már jólérzed magad, könnyebben veszel minden akadályt. Ezért is mondják, hogy sportoljunk, mert endorfinok szabadulnak fel a szervezetünkben ilyenkor, és sokkal energikusabbak vagyunk, mintha csak ülnénk a tv előtt este, vagy unatkoznánk szabadidőnkben.

Nem kell nagy erőfeszítés ahhoz, hogy jó formába lendüljél. Egy kis változtatás itt, vagy egy kis változtatás máshol, s máris kikerültél a monotónia ördögi köréből. Változtass a viselkedéseden, a hozzáállásodon egy kicsit, gondolkodj egy kicsit másképp, mint eddig, próbáld más szemszögből is nézni a dolgaidat, és cselekedj minél hamarabb. Vállalj be merész dolgokat, és ha sikerül megvalósítanod, jobb érzéssel mész este aludni, és napról napra nagyobb lesz az önbizalmad, és tele leszel energiával. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5711842771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása